Grillattu halloumi-Vesimelonivarras

Vesimeloni ja halloumi juusto sopivat hyvin yhteen, raikasta, kesäistä ja suolaisen juustoista samaan aikaan. Varsinkin kuumana kesäpäivänä tämä on oikein mainio vaihtoehto grilliin.

Kuutioi vesimeloni n. 3-4 cm paloiksi ja leikkaa halloumi juustosta suunnilleen samankokoisia paloja. Halloumia leikatessa kannattaa leikata ensin halloumi kahdeksi levyksi keskeltä halkaisten. Tämä siksi, että halloumi on tavallisesti taitettu keskeltä ja katkeaa muutoin vartaassa helposti.

Pujota vesimeloni ja halloumipalat vartaaseen vuorotellen.

Grillaa keskilämpöisellä grillillä minuutin välein käännellen kunnes halloumi on sopivasti ruskistunut. Sipaise vielä ohut kerros Poppamies Roasted Garlic BBQ -kastiketta toiselle puolelle varrasta.

Aseta tarjolle esim. salaatinlehdelle pikkelöidyn punasipulin kanssa ja viimeistele Poppamies Sriracha Majonen -majoneesilla. Rullaa salaatinlehti kiinni ja nauti!

Pikkelöity punasipuli

Kuumenna kaikki muut ainesosat kattilassa ja kaada lämmönkestävään suljettavaan astiaan punasipuliviipaleiden päälle. Anna tekeytyä vähintään pari tuntia.

LISÄÄ RESEPTEJÄ