Pekoni-broilerisydänvartaat ja murskattua kurkkua
Vartaat:
Huuhtele broilerinsydämet kylmän veden alla siivilässä. Kuivaa talouspaperilla. Laita sydämet kulhoon Poppamiehen siipikastikkeen ja Poppamiehen Garlic Rubin kanssa. Pujota sydämet vartaisiin. Kääri pekonia sydämien ympärille. Laita kylmään tekeytymään 15 minuutiksi. Kuumenna grilli. Paahda vartaita suoralla liekillä, että vartaat saavat paahtunutta väriä. Ota vartaat suoralta tulelta sivuun ja kypsennä loppuun kansi kiinni. Sydämien kuuluu olla kypsennetty kunnolla.
Murskattu kurkku:
Laita kurkut muovipussiin ja murskaa joko käsin, tai pientä kattilaa avuksi käyttäen. Laita kurkut kulhoon. Mausta kurkut sitruunan- ja limenmehulla. Lisää vielä joukkoon Poppamiehen Garlic Rubi, oliiviöljy ja revi tuore persilja kurkkujen joukkoon. Pyöräytä sekaisin ja tarjoile vartaiden kanssa.