Halloumia ja omenaista palsternakkaa
- Esilämmitä grilli 200 asteeseen.
- Pese palsternakka ja esikeitä kokonaisena 5 minuuttia. Halkaise palsternakka pituussuunnassa.
- Siivuta halloumi noin sormen paksuisiksi ”ranskiksiksi”.
- Sivele palsternakat ja halloumit ohuelti ruokaöljyllä ja aseta grilliin suoralle lämmölle.
- Grillaa halloumit käännellen noin minuutin per sivu. Nosta syrjään.
- Grillaa palsternakkaa pari minuuttia, käännä ja sivele grillattu pinta Poppamies Smoky Apple BBQ Sauce-grillikastikkeella. Grillaa muutama minuutti, käännä ja sivele tämäkin pinta. Grillaa vielä minuutti.
- Laita kulhoon muutama ruokalusikallinen Poppamies Smoky Apple BBQ Sauce-grillikastiketta ja pyörittele sitten kourallinen Silmusalaatti Rouskuvaa kastikkeessa.
- Lado anniskeluvadille palsterankkaa, halloumia ja Silmusalaatti Rouskuvaa kerroksittaina, viimeistele Silmusalaatti Alfalfalla.