Misomunakoiso
- Esilämmitä grilli 200 steeseen epäsuoralle tulelle.
- Halkaise munakoiso pituussuunnassa. Leikkaa veitsen kärjellä ristikko munakoison pintaan, rikkomatta sen kuorta.
- Ripottele suola munakoison pinnoille ja anna ”itkeä” puolisen tuntia. Kuivaa suolan nostattama neste munakoison pinnoilta. Sivele pinnoille ohuelti öljyä.
- Sekoita misotahna ja Poppamies The Sauce – Sweet Chilli tasaiseksi tahnaksi ja sivele tahna munakoison pinnoille.
- Aseta munakoisot grilliin epäsuoralle lämmölle ja kypsennä 30-40 minuuttia riippuen munakoison koosta.
- Halkaise lime ja paahda kuumalla grillillä limen leikkauspinnoille grilliraidat.
- Asettele Silmusalaatti Alfalfa tarjoiluvadille ja nosta munakoisot päälle. Purista munakoisoille grillatun limen mehu ja nostele niitten päälle Silmusalaatti Tulista.