Misomunakoiso

  1. Esilämmitä grilli 200 steeseen epäsuoralle tulelle.
  2. Halkaise munakoiso pituussuunnassa. Leikkaa veitsen kärjellä ristikko munakoison pintaan, rikkomatta sen kuorta.
  3. Ripottele suola munakoison pinnoille ja anna ”itkeä” puolisen tuntia. Kuivaa suolan nostattama neste munakoison pinnoilta. Sivele pinnoille ohuelti öljyä.
  4. Sekoita misotahna ja Poppamies The Sauce – Sweet Chilli tasaiseksi tahnaksi ja sivele tahna munakoison pinnoille.
  5. Aseta munakoisot grilliin epäsuoralle lämmölle ja kypsennä 30-40 minuuttia riippuen munakoison koosta.
  6. Halkaise lime ja paahda kuumalla grillillä limen leikkauspinnoille grilliraidat.
  7. Asettele Silmusalaatti Alfalfa tarjoiluvadille ja nosta munakoisot päälle. Purista munakoisoille grillatun limen mehu ja nostele niitten päälle Silmusalaatti Tulista.

LISÄÄ RESEPTEJÄ