Härkis-tacot ja Ananassalsa

Härkis sopii mainiosti tacoihin, kunhan niihin paistaa tai grillaa rapsakan pinnan ja maustaa sopivasti Poppamiehen tyyliin.

  1. Kuutioi kulhoon ananas, punasipuli, korianteri, raasta limen kuoren vihreä osa sekä purista mehut. Lisää 1 rkl ruokosokeria, 1/2 tl suolaa ja 2 rkl Caribbean -chilikastiketta, sekoita ja laita jääkaappiin maustumaan.
  2. Sekoita kulhoon ranskankerma, Aged Jalapeno -chilikastike sekä raasta limen kuoren vihreä osa ja purista mehut. Lisää myös 1 tl ruokosokeria, tai oman maun mukaan. Laita myös jääkaappiin maustumaan.
  3. Kuumenna pannu tai parila laita siihen nokare voita tai tilkka öljyä. Lisää Härkis-suikaleet ja 1 rkl One For All -mausteseosta. Paista kunnes pinta rapeutuu.
  4. Kokoa tacot pienen tortillalätyn päälle, Härkis, ananassalsa ja maustettu ranskankerma. Nauti!