Härkis-tacot ja Ananassalsa
Härkis sopii mainiosti tacoihin, kunhan niihin paistaa tai grillaa rapsakan pinnan ja maustaa sopivasti Poppamiehen tyyliin.
- Kuutioi kulhoon ananas, punasipuli, korianteri, raasta limen kuoren vihreä osa sekä purista mehut. Lisää 1 rkl ruokosokeria, 1/2 tl suolaa ja 2 rkl Caribbean -chilikastiketta, sekoita ja laita jääkaappiin maustumaan.
- Sekoita kulhoon ranskankerma, Aged Jalapeno -chilikastike sekä raasta limen kuoren vihreä osa ja purista mehut. Lisää myös 1 tl ruokosokeria, tai oman maun mukaan. Laita myös jääkaappiin maustumaan.
- Kuumenna pannu tai parila laita siihen nokare voita tai tilkka öljyä. Lisää Härkis-suikaleet ja 1 rkl One For All -mausteseosta. Paista kunnes pinta rapeutuu.
- Kokoa tacot pienen tortillalätyn päälle, Härkis, ananassalsa ja maustettu ranskankerma. Nauti!