Jambalaya

Jambalayaa tanssii hän notkein lantein, merimiehet tahtia lyö kipein rantein… ja mikäpä siinä tahdittaessa, kun tällainen jambalaya tanssii kielen päällä. On muuten herkkua!

Siivuta chorizo ja laita isolle paistinpannulle lämpenemään. Leikkaa broilerista siivet, koipinuijat, reidet, ja rintapalat irti. Katkaise broilerin ranka vielä muutamaan palaan,  ja laita paistinpannulle  ruskistumaan chorizosta irronneeseen rasvaan. Ruskistele broilerille hyvä pinta kauttaaltaan, noin 10 minuuttia. Lisää pilkotut kasvikset ja kuullota viitisen minuuttia. Lisää nyt riisi, vesi ja mausteet. Hauduta välillä hämmentäen, kunnes broileri ja riisi ovat kypsät, eli noin 20 minuuttia. Koristele persiljalla.

LISÄÄ RESEPTEJÄ

Poppamiehen mac & cheese

Poppamiehen mac & cheese 4 hengelle, Valmistusaika noin 40 minuuttia 400 g makaronia suolaa 50 g voita 50 g vehnäjauhoja 8 dl täysmaitoa 1 dl parmesaania raasteena 4 dl cheddaria tai muuta [...]

Poppamiehen Lohipastrami

Poppamiehen Lohipastrami Lohifileen keskiosaa suolaa sokeria Poppamies SPG RUB tai -Sriracha RUB ranskankermaa Poppamies Aged Jalapeno -chilikastiketta 2 limeä tilliä Lohipastramin valmistus on helppoa, kunhan on päivä tai pari [...]

Poppamiehen sliderit

Poppamiehen sliderit 4 slideria per laatu Pieniä sämpylöitä Katkarapu-slider n. 120 g sulatettuja ja valutettuja katkarapuja Poppamies The Sauce - Sweet Chili Poppamies smoky aioli -majoneesia 100 g fetajuustoa mummonkurkkuja tai tuoreita [...]