Jambalaya

Jambalayaa tanssii hän notkein lantein, merimiehet tahtia lyö kipein rantein… ja mikäpä siinä tahdittaessa, kun tällainen jambalaya tanssii kielen päällä. On muuten herkkua!

Siivuta chorizo ja laita isolle paistinpannulle lämpenemään. Leikkaa broilerista siivet, koipinuijat, reidet, ja rintapalat irti. Katkaise broilerin ranka vielä muutamaan palaan,  ja laita paistinpannulle  ruskistumaan chorizosta irronneeseen rasvaan. Ruskistele broilerille hyvä pinta kauttaaltaan, noin 10 minuuttia. Lisää pilkotut kasvikset ja kuullota viitisen minuuttia. Lisää nyt riisi, vesi ja mausteet. Hauduta välillä hämmentäen, kunnes broileri ja riisi ovat kypsät, eli noin 20 minuuttia. Koristele persiljalla.

LISÄÄ RESEPTEJÄ

Garlic Parmesan Wings! -valkosipuliset parmesaanisiivet

Garlic Parmesan Wings! -valkosipuliset parmesaanisiivet 700 g maustamattomia raakoja kanansiipiä 1 rkl leivinjauhetta 1 rkl Poppamies Garlic Rub -mausteseosta 50 g voita 1 dl parmesaaniraastetta Dipit: Poppamiehen dippijauheseokset Poppamiehen siipikastikkeet [...]

Hodarivuoka nakeilla ja cajun-katkaravunpyrstöillä

Hodarivuoka nakeilla ja cajun-katkaravunpyrstöillä 4:lle hengelle kaksi hodaria per naama 8 hot dog -sämpylää 4 nakkia punasipuli ruohosipulia korianteria rucolaa 20 jättikatkaravunpyrstöä rypsiöljyä 3 valkosipulinkynttä 1 rkl Poppamies Louisiana Cajun Rub -mausteseosta [...]

Buffalo Chicken Pannupizza!

Buffalo Chicken Pannupizza! TAIKINA 4 dl vehnäjauhoja 1 tl suolaa 1 tl kuivahiivaa 2 dl kädenlämpöistä vettä 2 rkl oliiviöljyä  1 rkl voisulaa tai juoksevaa leivontamargariinia TÄYTTEET 200 g broilerin paistileikettä tai [...]

Rapeat kanapallerot!

Rapeat kanapallerot - Crunchy Chicken Balls! 400 g broilerin jauhelihaa 1 dl Poppamies Wing Sauce Chipotle (tai mikä tahansa muu maku) 1 rkl Poppamies Louisiana Cajun Rub -mausteseosta 1 tl Poppamies Blue [...]