Juustoinen siskonmakkarasoppa

Poppamiehen Habanero-ketsupilla ja Garlic Rubilla maustettu juustoinen siskonmakkarakeitto on täydellistä lohturuokaa syksyn sateisiin arki-iltoihin. Ruoka on valmis alle puolen tunnin ja se on täynnä mahtavia makuja!
Kuutioi perunat ja juurekset. Laita lihaliemi lämpenemään kattilaan, lisää ne kiehuvaan liemeen. Laita 2 rkl voita paistinpannulle, puristele siskonmakkarat parin sentin palasina pannulle, lisää pyöryköille Poppamies Garlic Rub. Paistele siskonmakkarapyöryköille hyvät paistopinnat. Lisää siskonmakkarat keittoon. Älä huuhtele pannua, lisää 1 rkl voita ja hauduta miedolla lämmöllä suikaloitu purjosipuli pannulla pehmeäksi. Lisää myös purjo keittoon. Keitä miedolla lämmöllä, kunnes juurekset ovat kypsät. Lisää sulatejuusto ja anna sen sulaa keittoon. Lisää Poppamies Habanero-ketsuppi ja pinaatti keittoon, anna lämmetä, mutta keittoa ei tarvitse enää keittää.
VINKKI: mikäli et ole siskonmakkarafani, korvaa siskonmakkara hyvällä lihaisalla makkaralla, ja toimi muuten kuten ohjeessa siskonmakkaran kanssa!

LISÄÄ RESEPTEJÄ