Karaage eli popkornikanaa

Karaage on japanilaista friteerattua kanaa, ja yksinkertaisuudessaan tämä frittikana on Poppamies maustein varsinainen hitti!

Leikkaa paistileikkeet suupalan kokoisiksi paloiksi. Sekoita Poppamies Korean BBQ Sauce paloihin tasaisesti ja laita kylmään marinoitumaan vähintään tunniksi.

Lämmitä öljy kuumaksi (170 asteseen) wokkipannussa tai muussa laajassa, korkeareunaisessa pannussa. Öljy on valmis kun tiputat siihen leipäpalan ja öljy alkaa kuplimaan leivän pinnalla.

Sekoita perunajauho paistileikkeille ja nostele pala kerrallaan öljyyn. Älä laita kerrallaan liian monta palaa, jotta ne eivät tartu toisiinsa kiehuessaan. Paistele minuutin ajan, käännä ja paista vielä toinen minuutti. Nosta palat talouspaperin päälle.

Tarjoa jasmiiniriisin ja Poppamies Sriracha Majosen kanssa.

LISÄÄ RESEPTEJÄ

Sriracha-myskikurpitsakeitto

Sriracha-myskikurpitsakeitto 1 myskikurpitsa 50 g voita 1 rkl Poppamies Sriracha Rub -mausteseosta 1 dl Poppamies Sriracha Dip Burger Saucea 1 rkl tummaa siirappia suolaa tarvittaessa Halkaise myskikurpitsa, kuori se [...]

Tonnikala-jalapenot

Tonnikala-jalapenot 12 kpl 12 tuoretta, kokonaista jalapenoa 1 prk (noin 100 g nettopaino) tonnikalaa vedessä 1 dl Poppamies BBQ Majoneesia 100 g maustamatonta tuorejuustoa Esilämmitä uuni 200 asteeseen. Sekoita [...]

Kermaiset vasikkarullat

Kermaiset vasikkarullat 2:lle noin 500 g pala vasikanpaistia (tai possun ulkofilettä) 2 rkl voita paistamiseen 1/2 dl Poppamies Aged Jalapeno – chilikastiketta 1 dl Poppamies Blue Cheese Dippikastiketta 1 dl raastettua cheddaria [...]

Lammas-ciabatta

Lammas-ciabatta 2:lle 1 ciabatta-leipä 400 g lampaan ulkofilettä 2 rkl ruokaöljyä + 2 rkl ruokaöljyä paistamiseen 1 sitruunan mehu 2 rkl Poppamies Garlic Rub-maustesosta 2 dl Poppamies American Ranch Dippikastiketta 1 dl [...]