Kirsikkakola-pekonipiirakat

Poppamiehen Cherry & Cola BBQ Sauce-kastike on herkullinen pohja näihin pekonipiirakoihin! Piirakat ovat helppo ja nopea valmistaa, ja ne sopivat itsellään iltapalaksi tai osaksi seisovan juhlapöydän antimia.

Esilämmitä uuni 225 asteeseen.

Silppua purjo (tai sipuli) ja paista se pekonin kanssa paistinpannulla.

Sivele lehtitaikinalevyt Poppamiehen Cherry & Cola BBQ Sauce-kastikkeella. Leikkaa levyt kahteen osaan. Jaa pekoni-purjomassa tasan kaikille 10:lle palalle. Ripottele päälle cheddar-raaste ja paista uunissa noin 12 minuuttia.

LISÄÄ RESEPTEJÄ

Buffalo Chicken Pannupizza!

Buffalo Chicken Pannupizza! TAIKINA 4 dl vehnäjauhoja 1 tl suolaa 1 tl kuivahiivaa 2 dl kädenlämpöistä vettä 2 rkl oliiviöljyä  1 rkl voisulaa tai juoksevaa leivontamargariinia TÄYTTEET 200 g broilerin paistileikettä tai [...]

Rapeat kanapallerot!

Rapeat kanapallerot - Crunchy Chicken Balls! 400 g broilerin jauhelihaa 1 dl Poppamies Wing Sauce Chipotle (tai mikä tahansa muu maku) 1 rkl Poppamies Louisiana Cajun Rub -mausteseosta 1 tl Poppamies Blue [...]

Wing Sauce kana-juustovuoka

Wing Sauce kana-juustovuoka 300 g fusillipastaa 2 l vettä 1 rkl suolaa 450 g broilerin paistileikkeitä 1 purjosipuli 2,5 dl kermaa 180 g maustamatonta tuorejuustoa 300 g mozzarellaraastetta 2 dl Poppamies Wing [...]

Parhaat wingsit kotona!

Parhaat wingsit kotona! Kanansiipiä, joko tuoreena tai pakasteena Poppamies Wing Sauce siipikastikkeita Poppamiehen siipikastikkeet ovat mahtavan makuisia kastikkeita uudella, mullistavan paksulla koostumuksella! Kastikkeiden käyttö on todella helppoa – kastike [...]