Kirsikkakola-pekonipiirakat

Poppamiehen Cherry & Cola BBQ Sauce-kastike on herkullinen pohja näihin pekonipiirakoihin! Piirakat ovat helppo ja nopea valmistaa, ja ne sopivat itsellään iltapalaksi tai osaksi seisovan juhlapöydän antimia.

Esilämmitä uuni 225 asteeseen.

Silppua purjo (tai sipuli) ja paista se pekonin kanssa paistinpannulla.

Sivele lehtitaikinalevyt Poppamiehen Cherry & Cola BBQ Sauce-kastikkeella. Leikkaa levyt kahteen osaan. Jaa pekoni-purjomassa tasan kaikille 10:lle palalle. Ripottele päälle cheddar-raaste ja paista uunissa noin 12 minuuttia.

LISÄÄ RESEPTEJÄ

Lucky Sriracha Meatballs!

Lucky Sriracha Meatballs! 1 sipuli 1/2 dl korppujauhoja 1/2 dl vettä 1 kananmuna 400 g naudan jauhelihaa 1 1/2 rkl Poppamies Sriracha Rub 1 rkl Poppamies Smoky Reaper chilikastike [...]

Srirachalla maustettu sieni-chutney

Srirachalla maustettu sieni-chutney Valmistusaika noin 30 minuuttia AINEKSET 1 litra puhdistettuja, (tarvittaessa ryöpättyjä) hienoksi kuutioituja sieniä 1 iso sipuli hienonnettuna 3–5 valkosipulinkynttä hienonnettuna ruokaöljyä 2 rkl (tai enemmän) Poppamies Sriracha rubia 2 [...]

Valkosipulinen rapuburgeri ja White Barbeque -coleslaw

Valkosipulinen rapuburgeri ja White Barbeque -coleslaw 4:lle hengelle Valmistusaika tekeytymisineen noin 45 minuuttia Rapupihvit: 400 g kuorittuja katkarapuja (tai jokiravun lihaa) 3 dl raastettua vaaleaa leipää 4 kananmunan keltuaista 2 rkl tai [...]

Sriracha-rapukakut ja Sweet chili -mangosalsa

Sriracha-rapukakut ja Sweet chili -mangosalsa 4:lle hengelle Valmistusaika tekeytymisineen noin 45 minuuttia 400 g kuorittuja katkarapuja (tai jokiravun lihaa) 2 salottisipulia tai pientä sipulia 2 valkosipulinkynttä 4 dl raastettua vaaleaa leipää 5 [...]