Kokonainen chilikala uunissa

Kokonaisen kalan voi helposti valmistaa uunissa sellaisenaan. Tässä reseptissä annamme kalan maustua mausteliemessä ja kypsennämme uunissa paprikoiden kera!

Lisää kattilaan vesi, Pekonisuola ja Habanero-kastike. Tee kalan pintaan muutama viilto ja laita kala kattilaan maustumaan ainakin puoleksi tunniksi.

Aseta paprikat uunivuoalle, nosta kala päälle ja lorauta pintaan hieman öljyä. Kypsennä uunissa 250° n. 15-20 min.

Voit kypsentää kalan myös savustimessa. Kuumenna savustin ja laita kala savustimeen, paprikat voit laittaa kokonaisina kalan sisälle. Savusta täydellä teholla 10 minuuttia, laske sitten lämpöä ja anna olla vielä 10 minuuttia. Nosta kala folioon vetäytymään 10-15 minuutiksi.

Tarjoile kokonainen kala bluecheese-kermaviilikastikkeen kera, pintaan voit puristaa hieman sitruunamehua.

LISÄÄ RESEPTEJÄ

Poppamiehen mac & cheese

Poppamiehen mac & cheese 4 hengelle, Valmistusaika noin 40 minuuttia 400 g makaronia suolaa 50 g voita 50 g vehnäjauhoja 8 dl täysmaitoa 1 dl parmesaania raasteena 4 dl cheddaria tai muuta [...]

Poppamiehen Lohipastrami

Poppamiehen Lohipastrami Lohifileen keskiosaa suolaa sokeria Poppamies SPG RUB tai -Sriracha RUB ranskankermaa Poppamies Aged Jalapeno -chilikastiketta 2 limeä tilliä Lohipastramin valmistus on helppoa, kunhan on päivä tai pari [...]

Poppamiehen sliderit

Poppamiehen sliderit 4 slideria per laatu Pieniä sämpylöitä Katkarapu-slider n. 120 g sulatettuja ja valutettuja katkarapuja Poppamies The Sauce - Sweet Chili Poppamies smoky aioli -majoneesia 100 g fetajuustoa mummonkurkkuja tai tuoreita [...]