Kuhatacot ja Mangosalsa
Valmistaudu parhaaseen kalatacoon ever! :)
Hyvät tacot vaativat aina pientä panostusta lisukkeisiin mutta se on kyllä vaivan arvoista ja samat kastikkeet / salsat toimivat mahtavasti kaikelle muullekin tex mex- tai grilliruoalle.
- Kuutioi kulhoon mango, sipuli, korianteri, raasta limen kuoren vihreä osa sekä purista mehut. Lisää 1 rkl ruokosokeria ja 2 rkl Scotch Bonnet -chilikastiketta, sekoita ja laita jääkaappiin maustumaan.
- Sekoita kulhoon ranskankerma, Aged Jalapeno -chilikastike sekä raasta limen kuoren vihreä osa ja purista mehut. Lisää myös 1 tl ruokosokeria, tai oman maun mukaan. Laita myös jääkaappiin maustumaan.
- Sekoita lautasella tasaisesti 1 osa Poppamies Louisiana Cajun RUB ja 2 osaa korppujauhoa. Eli esim 2 rkl Cajun ja 4 rkl korppujauhoa.
- Leikkaa kuhafileestä pari senttiä leveitä viipaleita ja pyöritä kauttaaltaan jauhoseoksessa. Paista tai grillaa pannulla reilussa voissa kunnes niissä on kauniin ruskea ja rapea pinta.
- Aseta rapeat kuhafilepalat pienen tortillalätyn päälle ja kaveriksi mangosalsa sekä maustettu ranskankerma. Nauti!