Kuhatacot ja Mangosalsa

Valmistaudu parhaaseen kalatacoon ever! 🙂

Hyvät tacot vaativat aina pientä panostusta lisukkeisiin mutta se on kyllä vaivan arvoista ja samat kastikkeet / salsat toimivat mahtavasti kaikelle muullekin tex mex- tai grilliruoalle.

  1. Kuutioi kulhoon mango, sipuli, korianteri, raasta limen kuoren vihreä osa sekä purista mehut. Lisää 1 rkl ruokosokeria ja 2 rkl Scotch Bonnet -chilikastiketta, sekoita ja laita jääkaappiin maustumaan.
  2. Sekoita kulhoon ranskankerma, Aged Jalapeno -chilikastike sekä raasta limen kuoren vihreä osa ja purista mehut. Lisää myös 1 tl ruokosokeria, tai oman maun mukaan. Laita myös jääkaappiin maustumaan.
  3. Sekoita lautasella tasaisesti 1 osa Poppamies Louisiana Cajun RUB ja 2 osaa korppujauhoa. Eli esim 2 rkl Cajun ja 4 rkl korppujauhoa.
  4. Leikkaa kuhafileestä pari senttiä leveitä viipaleita ja pyöritä kauttaaltaan jauhoseoksessa. Paista tai grillaa pannulla reilussa voissa kunnes niissä on kauniin ruskea ja rapea pinta.
  5. Aseta rapeat kuhafilepalat pienen tortillalätyn päälle ja kaveriksi mangosalsa sekä maustettu ranskankerma. Nauti!

LISÄÄ RESEPTEJÄ