Lucky Sriracha Meatballs!

Poppamiehen Lucky Meatballs ovat sekä herkullinen, että viihdyttävä ruokalaji illanistujaisiin. Lihapullat ovat sellaisenaan jo mukavan mausteisia Sriracha Rubin ansiosta, mutta jippona on, että jokaiselle ruokailijalle ruiskutetaan yhteen pullaan marinadiruiskulla ruokalusikallinen Smoky Reaper -chilikastiketta sisään! Näin voit ilolla seurata koska ensimmäinen ruokailija saa LUCKY MEATBALLin!

Liuta korppujauhot veteen massaksi. Vatkaa yksi kananmuna rikki. Kuullosta sipuli voissa pannulla. Sekoita kaikki aineet jauhelihaan, ja lisää Poppamies Sriracha Rub.

Vaivaa jauhelihasta taikina, ja muotoile siitä pieniä lihapullia. Ruiskuta marinadiruiskulla jokaista ruokailijaa kohden yhteen lihapullaan Poppamies Smoky Reaper chilikastiketta kunnon tujaus. Paista lihapullat pannulla voissa kypsäksi, mutta pidä huoli että tiedät mitkä lihapullat ovat Smoky Reaperillä kyllästettyjä.

Tarjoile lihapullat esimerkiksi perunamuusin kanssa, muista jakaa jokaiseen annokseen yksi onnekas Smoky Reaper -lihapulla!

LISÄÄ RESEPTEJÄ