Meksikolaista riisiä ja pulled porkia

Pulled pork ja meksikolainen riisi on mukavan mausteinen yhdistelmä, jota kelpaa vetää niin arkena kuin viikonloppunakin!

Sivele porsaan kassleria öljyllä ja hiero pintaan melkein pussillinen Poppamies Texmex Spice mix Tacosia – säästä teelusikallinen riisiin! Peitä kassler foliolla ja kypsennä 120 asteisessa uunissa noin 6-8 tuntia, kunnes liha on helposti revittävää. Revi liha kahdella haarukalla palasiksi. Sekoita pulled porkia Poppamies Texmex Taco Sauce Originalin, Lemon Jalapenon tai Habaneron kanssa kulhossa. Jos haluat hifistellä enemmän pulled porkin kanssa, niin tsekkaa meidän laaja artikkeli aiheesta!

Silppua punasipuli pieneksi silpuksi. Lisää kuumalle pannulle hieman öljyä ja paista sipuleita noin minuutin verran. Lisää riisi pannulle ja paista taas minuutin verran. Lisää pannulle neljä ruokalusikallista Poppamies Texmex Salsa Chunky Dip Mediumia ja teelusikallinen Poppamies Texmex Spice Mix Tacosia. Sekoita hyvin ja lisää 200 ml kasvislientä (kasvisliemen voit tehdä esim. kasvislilemikuutiosta pakkauksen ohjeen mukaan). Laske lieden lämpö miedolle ja peitä pannu kannella. Anna riisin kypsyä kunnes vesi on haihtunut, tähän menee noin 15 minuuttia.

Tarjoile riisi pulled porkin kanssa!

LISÄÄ RESEPTEJÄ