Nachos Mega Supreme!

Nyt on Nacholautasella nupit kaakossa! Uudenvuoden juhliin istuu mielettömän hyvin Nachos Supreme, ja tämä versio on Poppamiehen tapaan Mega Supreme!

Tacokastike

Kuumenna rasvaa pannulla ja kuullota hieman punasipuleja ja paprikoita. Lisää jauheliha ja ruskista. Mausta seos Tex Mex Seasoningilla. Lisää pavut, paista hetken aikaa ja lisää tomaattimurska, hauduta välillä sekoittaen hetki. Mausta koko seos vielä Smoky Hickory BBQlla ja anna hautua hetken aikaa lisää.

Juustokastike

Kuumenna kerma kattilassa, lisää juustot ja lämmittele kunnes ne sulavat kastikkeen joukkoon.

Nachos Mega Supreme!

Lado vuokaan pohjalla nachoja, peitä ne tacokastikkeella. Lisää 100 g goudaraastetta, ja taas kerros nachoja ja tacokastiketta. Päälle 100 g sinihomejuustomurua, korianteria, raastettua limen kuorta ja Mango-Habanero-majoneesia. Lisää jälleen nachoja kerros ja kaada päälle juustokastike. Lisää paistetut pekonikuutiot, 50 g goudajuustoraastetta ja laita 220 asteiseen uuniin 15-20 min. Koristele koko komeus korianterilla ja Mango-Habanero-majoneesilla. Ja ei muuta kuin ääntä kohti niin että tuntuu!

LISÄÄ RESEPTEJÄ

Valkosipulinen rapuburgeri ja White Barbeque -coleslaw

Valkosipulinen rapuburgeri ja White Barbeque -coleslaw 4:lle hengelle Valmistusaika tekeytymisineen noin 45 minuuttia Rapupihvit: 400 g kuorittuja katkarapuja (tai jokiravun lihaa) 3 dl raastettua vaaleaa leipää 4 kananmunan keltuaista 2 rkl tai [...]

Sriracha-rapukakut ja Sweet chili -mangosalsa

Sriracha-rapukakut ja Sweet chili -mangosalsa 4:lle hengelle Valmistusaika tekeytymisineen noin 45 minuuttia 400 g kuorittuja katkarapuja (tai jokiravun lihaa) 2 salottisipulia tai pientä sipulia 2 valkosipulinkynttä 4 dl raastettua vaaleaa leipää 5 [...]

Louisiana Cajun -ravunpyrstöt & chorizo fried rice

Louisiana Cajun -ravunpyrstöt & chorizo fried rice 2 hengelle tai alkuruokana 4:lle Valmistusaika noin 30–40 minuuttia 12 kpl kypsiä jättikatkaravun pyrstöjä 100 g voita 2 rkl Poppamies Louisiana Cajun rubia Paistettu riisi: [...]

Rapuskagen

Rapuskagen alkuruokana 4–6:lle Valmistusaika noin 15 minuuttia 300 g kuorittuja katkarapuja (tai jokiravun pyrstöjä) 1 dl ranskankermaa 1 dl Poppamies Smoky aiolia Poppamies Aged jalapeno hot saucea Tarjoiluun: paahtoleipää, saaristolaislimppua, kaalin tai [...]