Nashville Hot Chicken

Rapeaksi paistetut, polttavat ja koukuttavan maukkaat siivet marinoidaan tulisessa piimämarinadissa, joka mureuttaa lihan ja pitää sen mehevänä. Poppamiehen savuisella ja polttavalla Smoky Reaper -chilikastikkeella maustetut siivet ovat helppo valmistaa ja toimivat loistavasti illanistujaisissa tai kotisohvalla arki-iltana nautittuina.

Sekoita kaikki marinadin ainekset keskenään. Anna kanansiipien marinoitua jääkaapissa 4-24 tuntia.

Lämmitä öljy valurautapadassa 180-asteiseksi. Sekoita jauhoseoksen ainekset keskenään ja pyörittele marinoidut siivet huolellisesti jauhoissa.

Karistele ylimääräinen jauho siivistä pois ja laske siivet varovasti öljyyn. Uppopaista siipiä 4-5 min tai kunnes ne ovat kullanruskeita.

Kun siivet ovat kypsiä, siirrä ne talouspaperilla vuoratulle tarjottimelle ja mausta välittömästi Poppamies Vampyyrisuolalla. Tarjoile siivet paahtoleivän ja suolakurkkujen kanssa.