Poppabackan perunat

Hasselbackan perunat muuttuu Poppabackan perunoiksi Poppamiehen herkullisella Garlic Rub-mausteseoksella. Tällä perunalla hurmaat niin anopin kuin naapurin sedän. Tai kuka nyt sitten sattuukaan olemaan kiikarissa. Tai sitten syöt ihan iteksesi, jos kaipaat jotain hieman parempaa apetta kuvun alle.

Lämmitä grilli epäsuoralle lämmölle 180 asteeseen, tai uuni 180 asteeseen.

Viipaloi perunat ohuelti, kuitenkaan leikkaamatta siivuja pohjaan saakka. Hyvä kikka on laittaa kaksi puista syömäpuikkoja perunan kumminkin puolin, jotka estävät veitsen leikkaamasta alas asti.

Sulata voi ja sekoita Poppamies Garlic Rub-mausteseos voihin. Sudi tai lusikoi maustevoi perunan siivujen väleihin ja päälle. Aseta perunat vuokaan ja vuoka joko grilliin tai uuniin. Paista 30 minuuttia. Lisää nyt nokare voita jokaiselle perunalle. Paista vielä 10 minuuttia ja lisää parmesaaniraastetta perunoille. Paista vielä 10 minuuttia ja perunat ovat valmiit.

Poppabackan perunat sopii lisukkeeksi niin lihalle, kanalle kuin kalallekin.

LISÄÄ RESEPTEJÄ

JOulutofu

Joulutofu 250 g kiinteää, maustamatonta tofua1/2 dl ruokaöljyä2 rkl Poppamies One for All-mausteseostavajaa 1 tl Poppamies Liquid Smoke Hickory-savuaromia1 tl suolaaPoppamies Hot Bourbon BBQ Sauce-grillikastiketta glaseeraukseen Tämä maukas, ensin marinoitu ja sitten [...]

Sinappisilakka

Sinappisilakka 600 g silakkafilettä Marinointiliemi: 5 dl vettä 1,5 dl väkiviinaetikkaa 1 rkl suolaa Sinappikastike: 1 dl Poppamies Väkevä sinappia 0,5 dl ruokaöljyä 1 rkl valkoviinietikkaa 1 tl suolaa Kourallinen tilliä pieneksi [...]

Habanerosilli

Habanerosilli Noin 200 g kevyesti suolattua sillifileetä 1,5 dl Poppamies Habanero-ketsuppia 1 rkl Poppamies Habanero-chilikastiketta 0,5 dl ruokaöljyä 1 punasipuli Sekoita kulhossa Poppamies Habanero-ketsuppi, Habanero-chilikastike ja ruokaöljy tasaiseksi. Pilko [...]

Savustettu sinappilohi

Savustettu sinappilohi lohifile hunajaa Poppamies Väkevä sinappia suolaa Suolaa lohi kevyesti karkealla merisuolalla edellisenä päivänä. Käytä noin 1 - 1,5 tl suolaa per kilogramma kalaa. Tee lohifileeseen viiltoja. Aseta [...]