Poppamiehen aasialaiset koipinuijat

Nämä Poppamiehen upealla Amazing Korean BBQ Saucella glaseeratut makean tahmaiset koipinuijat saavat mukavan lisäpotkun Poppamiehen Mango & Habanero Majoneesiin dipattuna!

Hiero koipinuijat tasaisesti runsaalla Poppamies Sriracha Rubilla. Jätä huoneenlämpöön grillin valmistumisen ajaksi.

Lämmitä grilli 200 asteeseen epäsuoralle lämmölle.

Ota nuijille pinta ensin suoralla lämmöllä, nosta ne sitten epäsuoralle lämmölle. Sivele nuijat Poppamies Amazing Korean BBQ Sauce-grillikastikkeella. Jatka grillaamista käännellen ja sivellen nuijia grillikastikkeella 5 minuutin välein vielä noin 30 minuutin ajan, kunnes nuijat ovat kauttaaltaan kypsät ja herkullisen tahmaiset.

Ripottele koipinuijille seesamin siemeniä ja hienoksi hakattua kevätsipulin vartta. Tarjoa Poppamies Mango & Habanero Majoneesin kanssa. Nauti!

LISÄÄ RESEPTEJÄ