Poppamiehen Chile Verde

Chile verde on Meksikolainen klassikko eikä ihme. Maku koukuttaa heti ensimmäisestä kerrasta. Tomatillojen määrässä ei kannata pihtailla, koska ne ovat oleellinen osa makua.

Huom! Valmistusaika n. 4 tuntia.

Voitele vuoka ja aseta uuni lämpiämään 150 asteeseen. Ruskista possu- tai kanasuikaleet kuumalla pannulla oliiviöljyssä. Leikkaa chilit ja poista siemenet. Siivuta punasipulit. Kaada lihasuikaleet, chilit, sipuli ja tomatillot vuokaan 2dl vettä kera. Kaada vuokaan vielä 0,5 dl Poppamies Habanero chilikastiketta tai Poppamies Aged Jalapeno chilikastiketta.

Hauduta peitettynä uunissa 1 tunti 150 asteessa. Tämän jälkeen lisää kanaliemi, murskattu valkosipuli ja mausteet, ja laske lämpötila 120 asteeseen. Hauduta peitettynä vielä 3 tuntia.

Valmis! Tarjoile tortillojen tai vaikka riisin kera.