Poppamiehen Corn Dog

Corn dogit ovat varsinkin Amerikkalaisten herkkua ja aivan ykkösiä dippailuun erilaisten kastikkeiden kera. Tekeminenkin on todella helppoa, suurin uusi asia varmasti on uppopaistaminen jos sitä ei ole tehnyt. Tämä ei eroa munkkien teosta, mutta jos et ole munkkejakaan aiemmin tehnyt niin rasvan lämpö on oikea n. 175-185 asteessa. Täältä löydät lisää tietoa. Tee itse tai osta valmiita isoja nakkeja!

Sekoita kaikki kuivat ainekset. Lisää muna ja maito. Taikina on tahmeaa ja tarttuvaa. Jos kuitenkin taikina tuntuu liian paksulta, niin lisää maitoa.

Kuivaa nakit ja jauhota. Sitten kauttaaltaan upotus taikinaan ja uppopaista kypsäksi! (Älä käytä oliiviöljyä koska se syttyy helpommin palamaan).

Kypsyys on kohdillaan kun taikinan väri on kullan ruskehtava. Simppeliä ja erittäin maukasta. Tarjoile Corn dogit esimerkiksi Sriracha-ketsupin tai Mango & Curry Majosen kanssa!

LISÄÄ RESEPTEJÄ

Hodarivuoka nakeilla ja cajun-katkaravunpyrstöillä

Hodarivuoka nakeilla ja cajun-katkaravunpyrstöillä 4:lle hengelle kaksi hodaria per naama 8 hot dog -sämpylää 4 nakkia punasipuli ruohosipulia korianteria rucolaa 20 jättikatkaravunpyrstöä rypsiöljyä 3 valkosipulinkynttä 1 rkl Poppamies Louisiana Cajun Rub -mausteseosta [...]

Buffalo Chicken Pannupizza!

Buffalo Chicken Pannupizza! TAIKINA 4 dl vehnäjauhoja 1 tl suolaa 1 tl kuivahiivaa 2 dl kädenlämpöistä vettä 2 rkl oliiviöljyä  1 rkl voisulaa tai juoksevaa leivontamargariinia TÄYTTEET 200 g broilerin paistileikettä tai [...]

Rapeat kanapallerot!

Rapeat kanapallerot - Crunchy Chicken Balls! 400 g broilerin jauhelihaa 1 dl Poppamies Wing Sauce Chipotle (tai mikä tahansa muu maku) 1 rkl Poppamies Louisiana Cajun Rub -mausteseosta 1 tl Poppamies Blue [...]

Wing Sauce kana-juustovuoka

Wing Sauce kana-juustovuoka 300 g fusillipastaa 2 l vettä 1 rkl suolaa 450 g broilerin paistileikkeitä 1 purjosipuli 2,5 dl kermaa 180 g maustamatonta tuorejuustoa 300 g mozzarellaraastetta 2 dl Poppamies Wing [...]