Poppamiehen Corn Dog

Corn dogit ovat varsinkin Amerikkalaisten herkkua ja aivan ykkösiä dippailuun erilaisten kastikkeiden kera. Tekeminenkin on todella helppoa, suurin uusi asia varmasti on uppopaistaminen jos sitä ei ole tehnyt. Tämä ei eroa munkkien teosta, mutta jos et ole munkkejakaan aiemmin tehnyt niin rasvan lämpö on oikea n. 175-185 asteessa. Täältä löydät lisää tietoa. Tee itse tai osta valmiita isoja nakkeja!

Sekoita kaikki kuivat ainekset. Lisää muna ja maito. Taikina on tahmeaa ja tarttuvaa. Jos kuitenkin taikina tuntuu liian paksulta, niin lisää maitoa.

Kuivaa nakit ja jauhota. Sitten kauttaaltaan upotus taikinaan ja uppopaista kypsäksi! (Älä käytä oliiviöljyä koska se syttyy helpommin palamaan).

Kypsyys on kohdillaan kun taikinan väri on kullan ruskehtava. Simppeliä ja erittäin maukasta. Tarjoile Corn dogit esimerkiksi Sriracha-ketsupin tai Mango & Curry Majosen kanssa!

LISÄÄ RESEPTEJÄ

Rapeat Piri Piri -kanatacot

Rapeat Piri Piri -kanatacot 4 annosta noin 30 min PIRI PIRI -KANAT 500 g kanan sisäfileitä 4 rkl Poppamies The Sauce - Piri Piri -kastiketta ½ tl suolaa 6-8 dl maissihiutaleita KESÄSIPULIKASTIKE [...]

Brisket Burger

Brisket Burger savustettua briskettiä Poppamies Sriracha Majonen -majoneesia Poppamies Spicy BBQ- tai Cherry & Cola BBQ -kastiketta pikkelöityä tomaattia ja punasipulia burger sämpylöitä Savustettu brisket sopii moneen käyttöön, kuten [...]

Smokehouse Turkey Sandwich

Smokehouse Turkey Sandwich Kalkkuna-Avokadoleipä täysjyvä paahtoleipää avokadoa savustettua kalkkunanrintaa (tai revittyä kanaa) Caesar-kastiketta (ohje alla) jäävuorisalaattia parmesanjuustoa Poppamiehen Caesar-Kastike 2 dl kreikkalainen jugurtti 1 dl Poppamies Roasted Garlic majoneesi 1 sitruunan mehu [...]

Siivet ihan liekeissä!

Siivet ihan liekeissä! raakoja maustamattomia kanansiipiä Piri Piri -siivet Poppamies The Sauce Piri Piri White Barbeque -siivet Poppamies Burgers & Ribs Rub Poppamies The Sauce White Barbeque Sweet Chili -siivet Poppamies Sriracha [...]