Poppamiehen Corn Dog

Corn dogit ovat varsinkin Amerikkalaisten herkkua ja aivan ykkösiä dippailuun erilaisten kastikkeiden kera. Tekeminenkin on todella helppoa, suurin uusi asia varmasti on uppopaistaminen jos sitä ei ole tehnyt. Tämä ei eroa munkkien teosta, mutta jos et ole munkkejakaan aiemmin tehnyt niin rasvan lämpö on oikea n. 175-185 asteessa. Täältä löydät lisää tietoa. Tee itse tai osta valmiita isoja nakkeja!

Sekoita kaikki kuivat ainekset. Lisää muna ja maito. Taikina on tahmeaa ja tarttuvaa. Jos kuitenkin taikina tuntuu liian paksulta, niin lisää maitoa.

Kuivaa nakit ja jauhota. Sitten kauttaaltaan upotus taikinaan ja uppopaista kypsäksi! (Älä käytä oliiviöljyä koska se syttyy helpommin palamaan).

Kypsyys on kohdillaan kun taikinan väri on kullan ruskehtava. Simppeliä ja erittäin maukasta. Tarjoile Corn dogit esimerkiksi Sriracha-ketsupin tai Mango & Curry Majosen kanssa!

LISÄÄ RESEPTEJÄ

Poppamiehen mac & cheese

Poppamiehen mac & cheese 4 hengelle, Valmistusaika noin 40 minuuttia 400 g makaronia suolaa 50 g voita 50 g vehnäjauhoja 8 dl täysmaitoa 1 dl parmesaania raasteena 4 dl cheddaria tai muuta [...]

Poppamiehen Lohipastrami

Poppamiehen Lohipastrami Lohifileen keskiosaa suolaa sokeria Poppamies SPG RUB tai -Sriracha RUB ranskankermaa Poppamies Aged Jalapeno -chilikastiketta 2 limeä tilliä Lohipastramin valmistus on helppoa, kunhan on päivä tai pari [...]

Poppamiehen sliderit

Poppamiehen sliderit 4 slideria per laatu Pieniä sämpylöitä Katkarapu-slider n. 120 g sulatettuja ja valutettuja katkarapuja Poppamies The Sauce - Sweet Chili Poppamies smoky aioli -majoneesia 100 g fetajuustoa mummonkurkkuja tai tuoreita [...]