Poppamiehen Corn Dog

Corn dogit ovat varsinkin Amerikkalaisten herkkua ja aivan ykkösiä dippailuun erilaisten kastikkeiden kera. Tekeminenkin on todella helppoa, suurin uusi asia varmasti on uppopaistaminen jos sitä ei ole tehnyt. Tämä ei eroa munkkien teosta, mutta jos et ole munkkejakaan aiemmin tehnyt niin rasvan lämpö on oikea n. 175-185 asteessa. Täältä löydät lisää tietoa. Tee itse tai osta valmiita isoja nakkeja!

Sekoita kaikki kuivat ainekset. Lisää muna ja maito. Taikina on tahmeaa ja tarttuvaa. Jos kuitenkin taikina tuntuu liian paksulta, niin lisää maitoa.

Kuivaa nakit ja jauhota. Sitten kauttaaltaan upotus taikinaan ja uppopaista kypsäksi! (Älä käytä oliiviöljyä koska se syttyy helpommin palamaan).

Kypsyys on kohdillaan kun taikinan väri on kullan ruskehtava. Simppeliä ja erittäin maukasta. Tarjoile Corn dogit esimerkiksi Sriracha-ketsupin tai Mango & Curry Majosen kanssa!

LISÄÄ RESEPTEJÄ

Täytetyt portobellot

Täytetyt portobellot 4 portobello-sientä  2 dl Poppamies Smoky Hickory BBQ Sauce-grillikastiketta 1 dl Poppamies Garlic Majosta Poppamies Pekonin makuinen 1-2 (Pihvi)tomaattia 2 dl Alfalfa Silmusalaattia OHJE: Lämmitä grilli 180-200 [...]

Hedelmäinen kanasalaatti

Hedelmäinen kanasalaatti 4 broilerin rintafilettä 1 tl suolaa Poppamies Smoky Apple BBQ Sauce- grillikastiketta 1 ananas kuorittuna ja lohkottuna Baby pinaattia Tulinen Silmusalaattia Rouskuva Silmusalaattia Poppamies Mango & Curry Majosta [...]

Poppamiehen vappubrunssi

Poppamiehen vappubrunssi Uskoisitteko jos sanoisimme, että on olemassa vielä pekoniakin, tuota ruokamaailman jeesusteippiä monipuolisempi ja monikäyttöisempi raaka-aine?! Ja se raaka-aine on vieläpä herkullisen täyteläisen makuinen! Aivan oikein! Kyseessä on kananmuna, joka on [...]

Cheesy Habanero -munakokkeli

Cheesy Habanero -munakokkeli 2–4 hengelle Valmistusaika noin 15 minuuttia 8 siivua pekonia Poppamies Smoky Apple BBQ Saucea 6 kananmunaa 30 g voita suolaa Poppamies Habanero Hot Saucea 2 rkl tuorejuustoa, mascarponea tai [...]