Poppamiehen Ginger & Beer Uunimakkara

Olut ja makkara ne yhteen soppii… ja Poppamiehen uunimakkara valellaankin Ginger & Beer BBQ Sauce-kastikkeella, joka antaa mukavan makeahkon maun uunimakkaralle. Tomaatit kyljessä tekee mainiosti ketsupin virkaa makkaralle!

Esilämmitä uuni 200 asteeseen.

Siivuta halloumi, tee viillot makkaran kylkeen ja työnnä halloumi siivut viiltoihin. Aseta makkara uunin kestävään vuokaan. Sivele makkaran ja juuston pinta Poppamiehen Ginger & Beer BBQ Sauce-kastikkeella. Laita tomaatit makkaran viereen vuokaan. Paista 10 minuuttia, sivele uudelleen Poppamiehen Ginger & Beer BBQ Sauce-kastikkeella ja paista vielä noin 15 minuuttia.

LISÄÄ RESEPTEJÄ

Lucky Sriracha Meatballs!

Lucky Sriracha Meatballs! 1 sipuli 1/2 dl korppujauhoja 1/2 dl vettä 1 kananmuna 400 g naudan jauhelihaa 1 1/2 rkl Poppamies Sriracha Rub 1 rkl Poppamies Smoky Reaper chilikastike [...]

Srirachalla maustettu sieni-chutney

Srirachalla maustettu sieni-chutney Valmistusaika noin 30 minuuttia AINEKSET 1 litra puhdistettuja, (tarvittaessa ryöpättyjä) hienoksi kuutioituja sieniä 1 iso sipuli hienonnettuna 3–5 valkosipulinkynttä hienonnettuna ruokaöljyä 2 rkl (tai enemmän) Poppamies Sriracha rubia 2 [...]

Valkosipulinen rapuburgeri ja White Barbeque -coleslaw

Valkosipulinen rapuburgeri ja White Barbeque -coleslaw 4:lle hengelle Valmistusaika tekeytymisineen noin 45 minuuttia Rapupihvit: 400 g kuorittuja katkarapuja (tai jokiravun lihaa) 3 dl raastettua vaaleaa leipää 4 kananmunan keltuaista 2 rkl tai [...]

Sriracha-rapukakut ja Sweet chili -mangosalsa

Sriracha-rapukakut ja Sweet chili -mangosalsa 4:lle hengelle Valmistusaika tekeytymisineen noin 45 minuuttia 400 g kuorittuja katkarapuja (tai jokiravun lihaa) 2 salottisipulia tai pientä sipulia 2 valkosipulinkynttä 4 dl raastettua vaaleaa leipää 5 [...]