Poppamiehen jalosavulohi

Voit tehdä helposti aivan aidon makuista kylmäsavulohta vain lisäämällä Poppamiehen Liquid Smoke -savuaromia suolattuun lohifileeseen. Liquid Smoke on myös aivan oikeaa savua, mutta nesteeseen uutettuna ja epäpuhtaudet pois filtteröitynä. Normaali lohifile on myös monasti monta kertaa halvempi kuin kylmäsavustettu.

Leikkaa suolattu lohifile vastasyin ohkasiksi siivuiksi. Sekoita kulhossa ensin 1 tl Liquid Smokea ja pyörittele siinä lohet sekaisin, lopuksi lisää vielä 0,5 tl pirskotellen ja sekoita.

Anna tekeytyä jääkaapissa vähintään 2 tuntia tai yön yli. Tarjoile sellaisenaan lisukkeeksi tai täytteeksi leipiin tai cocktail-paloihin.

LISÄÄ RESEPTEJÄ

Rapeat Piri Piri -kanatacot

Rapeat Piri Piri -kanatacot 4 annosta noin 30 min PIRI PIRI -KANAT 500 g kanan sisäfileitä 4 rkl Poppamies The Sauce - Piri Piri -kastiketta ½ tl suolaa 6-8 dl maissihiutaleita KESÄSIPULIKASTIKE [...]

Brisket Burger

Brisket Burger savustettua briskettiä Poppamies Sriracha Majonen -majoneesia Poppamies Spicy BBQ- tai Cherry & Cola BBQ -kastiketta pikkelöityä tomaattia ja punasipulia burger sämpylöitä Savustettu brisket sopii moneen käyttöön, kuten [...]

Smokehouse Turkey Sandwich

Smokehouse Turkey Sandwich Kalkkuna-Avokadoleipä täysjyvä paahtoleipää avokadoa savustettua kalkkunanrintaa (tai revittyä kanaa) Caesar-kastiketta (ohje alla) jäävuorisalaattia parmesanjuustoa Poppamiehen Caesar-Kastike 2 dl kreikkalainen jugurtti 1 dl Poppamies Roasted Garlic majoneesi 1 sitruunan mehu [...]

Siivet ihan liekeissä!

Siivet ihan liekeissä! raakoja maustamattomia kanansiipiä Piri Piri -siivet Poppamies The Sauce Piri Piri White Barbeque -siivet Poppamies Burgers & Ribs Rub Poppamies The Sauce White Barbeque Sweet Chili -siivet Poppamies Sriracha [...]