Poppamiehen jalosavulohi

Voit tehdä helposti aivan aidon makuista kylmäsavulohta vain lisäämällä Poppamiehen Liquid Smoke -savuaromia suolattuun lohifileeseen. Liquid Smoke on myös aivan oikeaa savua, mutta nesteeseen uutettuna ja epäpuhtaudet pois filtteröitynä. Normaali lohifile on myös monasti monta kertaa halvempi kuin kylmäsavustettu.

Leikkaa suolattu lohifile vastasyin ohkasiksi siivuiksi. Sekoita kulhossa ensin 1 tl Liquid Smokea ja pyörittele siinä lohet sekaisin, lopuksi lisää vielä 0,5 tl pirskotellen ja sekoita.

Anna tekeytyä jääkaapissa vähintään 2 tuntia tai yön yli. Tarjoile sellaisenaan lisukkeeksi tai täytteeksi leipiin tai cocktail-paloihin.

LISÄÄ RESEPTEJÄ

Hodarivuoka nakeilla ja cajun-katkaravunpyrstöillä

Hodarivuoka nakeilla ja cajun-katkaravunpyrstöillä 4:lle hengelle kaksi hodaria per naama 8 hot dog -sämpylää 4 nakkia punasipuli ruohosipulia korianteria rucolaa 20 jättikatkaravunpyrstöä rypsiöljyä 3 valkosipulinkynttä 1 rkl Poppamies Louisiana Cajun Rub -mausteseosta [...]

Buffalo Chicken Pannupizza!

Buffalo Chicken Pannupizza! TAIKINA 4 dl vehnäjauhoja 1 tl suolaa 1 tl kuivahiivaa 2 dl kädenlämpöistä vettä 2 rkl oliiviöljyä  1 rkl voisulaa tai juoksevaa leivontamargariinia TÄYTTEET 200 g broilerin paistileikettä tai [...]

Rapeat kanapallerot!

Rapeat kanapallerot - Crunchy Chicken Balls! 400 g broilerin jauhelihaa 1 dl Poppamies Wing Sauce Chipotle (tai mikä tahansa muu maku) 1 rkl Poppamies Louisiana Cajun Rub -mausteseosta 1 tl Poppamies Blue [...]

Wing Sauce kana-juustovuoka

Wing Sauce kana-juustovuoka 300 g fusillipastaa 2 l vettä 1 rkl suolaa 450 g broilerin paistileikkeitä 1 purjosipuli 2,5 dl kermaa 180 g maustamatonta tuorejuustoa 300 g mozzarellaraastetta 2 dl Poppamies Wing [...]