Poppamiehen jalosavulohi

Voit tehdä helposti aivan aidon makuista kylmäsavulohta vain lisäämällä Poppamiehen Liquid Smoke -savuaromia suolattuun lohifileeseen. Liquid Smoke on myös aivan oikeaa savua, mutta nesteeseen uutettuna ja epäpuhtaudet pois filtteröitynä. Normaali lohifile on myös monasti monta kertaa halvempi kuin kylmäsavustettu.

Leikkaa suolattu lohifile vastasyin ohkasiksi siivuiksi. Sekoita kulhossa ensin 1 tl Liquid Smokea ja pyörittele siinä lohet sekaisin, lopuksi lisää vielä 0,5 tl pirskotellen ja sekoita.

Anna tekeytyä jääkaapissa vähintään 2 tuntia tai yön yli. Tarjoile sellaisenaan lisukkeeksi tai täytteeksi leipiin tai cocktail-paloihin.

LISÄÄ RESEPTEJÄ

Poppamiehen mac & cheese

Poppamiehen mac & cheese 4 hengelle, Valmistusaika noin 40 minuuttia 400 g makaronia suolaa 50 g voita 50 g vehnäjauhoja 8 dl täysmaitoa 1 dl parmesaania raasteena 4 dl cheddaria tai muuta [...]

Poppamiehen Lohipastrami

Poppamiehen Lohipastrami Lohifileen keskiosaa suolaa sokeria Poppamies SPG RUB tai -Sriracha RUB ranskankermaa Poppamies Aged Jalapeno -chilikastiketta 2 limeä tilliä Lohipastramin valmistus on helppoa, kunhan on päivä tai pari [...]

Poppamiehen sliderit

Poppamiehen sliderit 4 slideria per laatu Pieniä sämpylöitä Katkarapu-slider n. 120 g sulatettuja ja valutettuja katkarapuja Poppamies The Sauce - Sweet Chili Poppamies smoky aioli -majoneesia 100 g fetajuustoa mummonkurkkuja tai tuoreita [...]