Poppamiehen lakritsaiset kanatikkarit eli laku-lollipops

Leikkaa terävällä veitsellä ruston alapuolelle koko luun kiertävä viilto.

Poista rusto käyttäen esimerkiksi talouspaperia poistamisessa, jotta saat tiukemman otteen rustosta. Puhdista broilerin lihaa nuijan alapäähän rapsutellen ja työntäen esimerkiksi veitsen hamaraosaa käyttäen. Voit vielä poistaa jänteet jälleen talouspaperia käyttäen vetämällä niitä yksitellen pois mikäli haluat.

Nosta nahka ylös ja levitä Poppamies Lousiana Cajun Rub-mausteseosta lihalle.

Vedä nahka alas tasaisesti peittäen nyt pyöreän nuijan.

Esilämmitä grilli 125 asteiseen epäsuoraan lämpöön. Grillaa tikkareita noin 90 minuuttia, sivele ne sitten kauttaaltaan Poppamies Sweet Liquorice BBQ Sauce-grillikastikkeella. Jatka vielä grillaamista 15 minuuttia, sivele uudelleen Sweet Liquoricella ja anna vielä kastikkeen lämmetä 5 minuuttia. Nauti!