Poppamiehen meksikolainen paimenen piiras

Shepard’s pie eli paimenen piiras on hauska muunnos suomalaisesta lihaperunasoselaatikosta. Tässä jauhelihaseos tulee ensin vuoan pohjalle ja muussi kuorrutteeksi päälle. Poppamies maustaa jauhelihan meksikolaisittain ja lisää muussiin bataattia. Muchos makuja, hombre!

Muusi

Kuori perunat ja bataatti ja keitä kypsäksi suolatussa vedessä. Soseuta, lisää voi ja maito kuumaan soseeseen. Muussin tulee olla hieman löysää, joten lisää keitinvettä, mikäli tarvitsee.

Jauhelihaseos

Ruskista jauheliha isolla paistinpannulla. Lisää muut aineet ja hauduta, kunnes tomaattien neste on haihtunut.

Laita jauhelihaseos tasaisesti uunivuoan pohjalle, lisää muussi jauhelihan päälle. Paista 200 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Tarjoa Sriracha ketsupin kanssa!

LISÄÄ RESEPTEJÄ

Poppamiehen mac & cheese

Poppamiehen mac & cheese 4 hengelle, Valmistusaika noin 40 minuuttia 400 g makaronia suolaa 50 g voita 50 g vehnäjauhoja 8 dl täysmaitoa 1 dl parmesaania raasteena 4 dl cheddaria tai muuta [...]

Poppamiehen Lohipastrami

Poppamiehen Lohipastrami Lohifileen keskiosaa suolaa sokeria Poppamies SPG RUB tai -Sriracha RUB ranskankermaa Poppamies Aged Jalapeno -chilikastiketta 2 limeä tilliä Lohipastramin valmistus on helppoa, kunhan on päivä tai pari [...]

Poppamiehen sliderit

Poppamiehen sliderit 4 slideria per laatu Pieniä sämpylöitä Katkarapu-slider n. 120 g sulatettuja ja valutettuja katkarapuja Poppamies The Sauce - Sweet Chili Poppamies smoky aioli -majoneesia 100 g fetajuustoa mummonkurkkuja tai tuoreita [...]