Poppamiehen Mexican-maissia

Keitetty tai grillattu maissi on ihan paras lisuke, paitsi ehkä ensitreffeille. Maissi maustetaan perinteisesti voilla ja suolalla, mutta Poppamies maustaa maissin tietty hiukka rouheemmin, tällä kertaa Poppamies Sriracha RUBilla

Lämmitä maissit 5-7 minuutin ajan kuumassa vedessä. Veden ei tarvitse kiehua. Valele maissit voisulalla, ripottele pinnoille mausteet.

Mikäli teet maissit grillillä, laita ne noin 200 asteeseen, suoralle lämmölle ja grillaa käännellen noin 5 minuuttia.

LISÄÄ RESEPTEJÄ

Hodarivuoka nakeilla ja cajun-katkaravunpyrstöillä

Hodarivuoka nakeilla ja cajun-katkaravunpyrstöillä 4:lle hengelle kaksi hodaria per naama 8 hot dog -sämpylää 4 nakkia punasipuli ruohosipulia korianteria rucolaa 20 jättikatkaravunpyrstöä rypsiöljyä 3 valkosipulinkynttä 1 rkl Poppamies Louisiana Cajun Rub -mausteseosta [...]

Buffalo Chicken Pannupizza!

Buffalo Chicken Pannupizza! TAIKINA 4 dl vehnäjauhoja 1 tl suolaa 1 tl kuivahiivaa 2 dl kädenlämpöistä vettä 2 rkl oliiviöljyä  1 rkl voisulaa tai juoksevaa leivontamargariinia TÄYTTEET 200 g broilerin paistileikettä tai [...]

Rapeat kanapallerot!

Rapeat kanapallerot - Crunchy Chicken Balls! 400 g broilerin jauhelihaa 1 dl Poppamies Wing Sauce Chipotle (tai mikä tahansa muu maku) 1 rkl Poppamies Louisiana Cajun Rub -mausteseosta 1 tl Poppamies Blue [...]

Wing Sauce kana-juustovuoka

Wing Sauce kana-juustovuoka 300 g fusillipastaa 2 l vettä 1 rkl suolaa 450 g broilerin paistileikkeitä 1 purjosipuli 2,5 dl kermaa 180 g maustamatonta tuorejuustoa 300 g mozzarellaraastetta 2 dl Poppamies Wing [...]