Poppamiehen Mexican-maissia

Keitetty tai grillattu maissi on ihan paras lisuke, paitsi ehkä ensitreffeille. Maissi maustetaan perinteisesti voilla ja suolalla, mutta Poppamies maustaa maissin tietty hiukka rouheemmin, tällä kertaa Poppamies Sriracha RUBilla

Lämmitä maissit 5-7 minuutin ajan kuumassa vedessä. Veden ei tarvitse kiehua. Valele maissit voisulalla, ripottele pinnoille mausteet.

Mikäli teet maissit grillillä, laita ne noin 200 asteeseen, suoralle lämmölle ja grillaa käännellen noin 5 minuuttia.

LISÄÄ RESEPTEJÄ

Rapeat Piri Piri -kanatacot

Rapeat Piri Piri -kanatacot 4 annosta noin 30 min PIRI PIRI -KANAT 500 g kanan sisäfileitä 4 rkl Poppamies The Sauce - Piri Piri -kastiketta ½ tl suolaa 6-8 dl maissihiutaleita KESÄSIPULIKASTIKE [...]

Brisket Burger

Brisket Burger savustettua briskettiä Poppamies Sriracha Majonen -majoneesia Poppamies Spicy BBQ- tai Cherry & Cola BBQ -kastiketta pikkelöityä tomaattia ja punasipulia burger sämpylöitä Savustettu brisket sopii moneen käyttöön, kuten [...]

Smokehouse Turkey Sandwich

Smokehouse Turkey Sandwich Kalkkuna-Avokadoleipä täysjyvä paahtoleipää avokadoa savustettua kalkkunanrintaa (tai revittyä kanaa) Caesar-kastiketta (ohje alla) jäävuorisalaattia parmesanjuustoa Poppamiehen Caesar-Kastike 2 dl kreikkalainen jugurtti 1 dl Poppamies Roasted Garlic majoneesi 1 sitruunan mehu [...]

Siivet ihan liekeissä!

Siivet ihan liekeissä! raakoja maustamattomia kanansiipiä Piri Piri -siivet Poppamies The Sauce Piri Piri White Barbeque -siivet Poppamies Burgers & Ribs Rub Poppamies The Sauce White Barbeque Sweet Chili -siivet Poppamies Sriracha [...]