Poppamiehen Patanuijat

Patanuijat

Pyöritä rub mausteseos broilerinnuijiin ja laita pataan öljyä lämpenemään. Paista nuijiin hyvä väri ja käännä sitten. Lisää pataan gini, laita kansi päälle ja anna hautua n. 20 minuuttia. Kun nostat kannen suurinosa nesteestä pitäisi olla kadonnut. Jos kaipaat nahkaan rapeutta, niin paista vielä hetki. Sitten onkin aika syödä!

Piparjuurikastike

Raasta piparjuuri kermaviilin joukkoon ja lisää loput ainekset. Sekoita hyvin ja nosta kylmään. Tarjoile mausteisen ruuan raikkaana lisäkkeenä.

LISÄÄ RESEPTEJÄ

Lucky Sriracha Meatballs!

Lucky Sriracha Meatballs! 1 sipuli 1/2 dl korppujauhoja 1/2 dl vettä 1 kananmuna 400 g naudan jauhelihaa 1 1/2 rkl Poppamies Sriracha Rub 1 rkl Poppamies Smoky Reaper chilikastike [...]

Srirachalla maustettu sieni-chutney

Srirachalla maustettu sieni-chutney Valmistusaika noin 30 minuuttia AINEKSET 1 litra puhdistettuja, (tarvittaessa ryöpättyjä) hienoksi kuutioituja sieniä 1 iso sipuli hienonnettuna 3–5 valkosipulinkynttä hienonnettuna ruokaöljyä 2 rkl (tai enemmän) Poppamies Sriracha rubia 2 [...]

Valkosipulinen rapuburgeri ja White Barbeque -coleslaw

Valkosipulinen rapuburgeri ja White Barbeque -coleslaw 4:lle hengelle Valmistusaika tekeytymisineen noin 45 minuuttia Rapupihvit: 400 g kuorittuja katkarapuja (tai jokiravun lihaa) 3 dl raastettua vaaleaa leipää 4 kananmunan keltuaista 2 rkl tai [...]

Sriracha-rapukakut ja Sweet chili -mangosalsa

Sriracha-rapukakut ja Sweet chili -mangosalsa 4:lle hengelle Valmistusaika tekeytymisineen noin 45 minuuttia 400 g kuorittuja katkarapuja (tai jokiravun lihaa) 2 salottisipulia tai pientä sipulia 2 valkosipulinkynttä 4 dl raastettua vaaleaa leipää 5 [...]