Tähtipakin sipsisumppu

Helppo ja kaikille maistuva bilemässyjen klassikko eli nachopelti saa tässä uuden poppamiesmäisen muodon ja muuntuu sipsipelliksi. Tässä menee kerralla  sipsit suoraan lapaan! Valitse makusi mukaan Cheesy Jalapeno tai Hot Habanero Potato Chips, tai tee niin kuin me Poppamiehellä, ja sekoita tähän herkkuun molempia.

Päällysteiden suhteen kannattaa myös luottaa omaan makuun, ja suosia niitä omia rakkaimpia tex mex -herkkuja ja lemppari Poppamies-soosejasi. Tästä ohjeesta löydät meidän testiryhmän hyväksi havaitseman kombon. Nachopeltiin verrattuna sipsipeltiin kannattaa käyttää hieman vähemmän, ja hieman ”kuivempia” lisukkeita, jotta sipsit mehevöityvät juuri sopivasti mutta eivät liikaa.

Paista jauheliha kuumalla pannulla kypsäksi ja kauniin ruskeaksi. Mausta 1 rkl Poppamies Louisiana Cajun rubia.

Kaada sipsit uunipellille leivinpaperin päälle tasaiseksi kerrokseksi. Levitä paistettu jauheliha sipsien päälle (resepti toimii hienosti myös ilman jauhelihaa). Raasta juusto tasaisesti niiden päälle. Paahda sipsipeltiä 225-asteisessa uunissa, kunnes juusto on sulanut. Lisää rapeutta saat kun käytät grillivastusta. Lisää lopuksi tomaatit, sipulit, jalapenot ja mausta halutessasi Poppamies chilikastikkeilla.

Jaa sipsit lautasille tai mausta sipsit pellillä yhteisesti syötäväksi. Tarjoile heti ja dippaile The Sauce -kastikkeilla!

LISÄÄ RESEPTEJÄ