Poppamiehen sipsipelti

Helppo ja kaikille maistuva bilemässyjen klassikko eli nachopelti saa tässä uuden poppamiesmäisen muodon ja muuntuu sipsipelliksi. Tässä menee kerralla sekä nachot että sipsit niinsanotusti nextille levelille! Valitse makusi mukaan Cheesy Jalapeno tai Hot Habanero Potato Chips, tai tee niin kuin me Poppamiehellä, ja sekoita tähän herkkuun molempia.

Päällysteiden suhteen kannattaa myös luottaa omaan makuun, ja suosia niitä omia rakkaimpia tex mex -herkkuja ja lemppari Poppamies-soosejasi. Tästä ohjeesta löydät meidän testiryhmän hyväksi havaitseman kombon. Nachopeltiin verrattuna sipsipeltiin kannattaa käyttää hieman vähemmän, ja hieman ”kuivempia” lisukkeita, jotta sipsit mehevöityvät juuri sopivasti mutta eivät liikaa.

Paista jauheliha kuumalla pannulla kypsäksi ja kauniin ruskeaksi. Mausta rubilla ja ripauksella suolaa.

Kaada sipsit uunipellille leivinpaperin päälle tasaiseksi kerrokseksi. Levitä paistettu jauheliha sipsien päälle (resepti toimii hienosti myös ilman jauhelihaa). Raasta juusto tasaisesti niiden päälle. Paahda sipsipeltiä 225-asteisessa uunissa, kunnes juusto on sulanut. Lisää rapeutta saat kun käytät grillivastusta.

Jaa sipsit lautasille tai mausta sipsit pellillä yhteisesti syötäväksi. Tarjoile heti!

LISÄÄ RESEPTEJÄ