Poppamiehen valkosipuliset hyrskypotut

Hyrsky-, mysrky- tai hölskytysperunat. Aivan sama, mutta Poppamiehen Garlic Rubilla nostat nämä mahtavat kesän uudet perunat sille kuuluisalle nextille levelille!

Keitä perunat kunnolla kypsäksi. Valuta pois keitinvesi. Silppua tilli, ruohosipuli ja sipuli, sekä sen varsi, lisää kattilaan perunoiden päälle kaikki aineet. Nosta vielä lämpimälle levylle hetkeksi, jotta voi sulaa joukkoon. Laita kattilan päälle kansi ja ravistele kattilaa kunnolla niin, että perunat murskaantuvat ja kaikki aineet sekoittuvat kunnolla. Anna seistä vielä viitisen minuuttia, jotta Poppamies Garlic Rub ”aukeaa”.

LISÄÄ RESEPTEJÄ

Valkosipulinen rapuburgeri ja White Barbeque -coleslaw

Valkosipulinen rapuburgeri ja White Barbeque -coleslaw 4:lle hengelle Valmistusaika tekeytymisineen noin 45 minuuttia Rapupihvit: 400 g kuorittuja katkarapuja (tai jokiravun lihaa) 3 dl raastettua vaaleaa leipää 4 kananmunan keltuaista 2 rkl tai [...]

Sriracha-rapukakut ja Sweet chili -mangosalsa

Sriracha-rapukakut ja Sweet chili -mangosalsa 4:lle hengelle Valmistusaika tekeytymisineen noin 45 minuuttia 400 g kuorittuja katkarapuja (tai jokiravun lihaa) 2 salottisipulia tai pientä sipulia 2 valkosipulinkynttä 4 dl raastettua vaaleaa leipää 5 [...]

Louisiana Cajun -ravunpyrstöt & chorizo fried rice

Louisiana Cajun -ravunpyrstöt & chorizo fried rice 2 hengelle tai alkuruokana 4:lle Valmistusaika noin 30–40 minuuttia 12 kpl kypsiä jättikatkaravun pyrstöjä 100 g voita 2 rkl Poppamies Louisiana Cajun rubia Paistettu riisi: [...]

Rapuskagen

Rapuskagen alkuruokana 4–6:lle Valmistusaika noin 15 minuuttia 300 g kuorittuja katkarapuja (tai jokiravun pyrstöjä) 1 dl ranskankermaa 1 dl Poppamies Smoky aiolia Poppamies Aged jalapeno hot saucea Tarjoiluun: paahtoleipää, saaristolaislimppua, kaalin tai [...]