Poppamiehen valkosipuliset hyrskypotut

Hyrsky-, mysrky- tai hölskytysperunat. Aivan sama, mutta Poppamiehen Garlic Rubilla nostat nämä mahtavat kesän uudet perunat sille kuuluisalle nextille levelille!

Keitä perunat kunnolla kypsäksi. Valuta pois keitinvesi. Silppua tilli, ruohosipuli ja sipuli, sekä sen varsi, lisää kattilaan perunoiden päälle kaikki aineet. Nosta vielä lämpimälle levylle hetkeksi, jotta voi sulaa joukkoon. Laita kattilan päälle kansi ja ravistele kattilaa kunnolla niin, että perunat murskaantuvat ja kaikki aineet sekoittuvat kunnolla. Anna seistä vielä viitisen minuuttia, jotta Poppamies Garlic Rub ”aukeaa”.

LISÄÄ RESEPTEJÄ

Poppamiehen mac & cheese

Poppamiehen mac & cheese 4 hengelle, Valmistusaika noin 40 minuuttia 400 g makaronia suolaa 50 g voita 50 g vehnäjauhoja 8 dl täysmaitoa 1 dl parmesaania raasteena 4 dl cheddaria tai muuta [...]

Poppamiehen Lohipastrami

Poppamiehen Lohipastrami Lohifileen keskiosaa suolaa sokeria Poppamies SPG RUB tai -Sriracha RUB ranskankermaa Poppamies Aged Jalapeno -chilikastiketta 2 limeä tilliä Lohipastramin valmistus on helppoa, kunhan on päivä tai pari [...]

Poppamiehen sliderit

Poppamiehen sliderit 4 slideria per laatu Pieniä sämpylöitä Katkarapu-slider n. 120 g sulatettuja ja valutettuja katkarapuja Poppamies The Sauce - Sweet Chili Poppamies smoky aioli -majoneesia 100 g fetajuustoa mummonkurkkuja tai tuoreita [...]