Poppamiehen värikkäät pääsiäismunat

Poppamiehen hauskat pääsiäismunat ovat herkullinen ja värikäs lisä pääsiäispöytään! Täytä eriväriset munat erilaisilla täytteillä, niin voit tarjoilla tulisempia ja mietoja munia koko seurueen makuun!

Keitä munat koviksi, jäähdytä nopeasti. Tee kolmeen eri kulhoon elintarvikeväreillä värillinen vesi. Kuori munat varovasti, halkaise siististi ja ota keltuainen talteen. Upota halkaistut valkuaiset väriliemiin ja hauduta, kunnes olet saanut haluttavan väriasteen valkuaiselle. Nosta työpöydälle kuivamaan.

Srirachamunat

Muussa keltuaiset. Sekoita Sriracha Majonen tasaisesti keltuaisiin. Maista ja lisää suolaa tarvittaessa. Laita tahna pursotinpussiin ja pursota valkuaispuolikkaille.

Lempeät mango-currymunat

  • 4 kovaksi keitettyä munaa
  • 3 rkl Poppamies Mango & Curry Majonen
  • 1/2 tl suolaa (tai vaihtoehtoisesti voit ripotella valmiille munille Poppamies Vampyyrisuolaa)

Muussaa keltuaiset. Sekoita suola ja Majonen – Mango & Curryä tasaisesti keltuaisiin. Laita tahna pursotinpussiin ja pursota valkuaispuolikkaille. Nämä munat sopivat hyvin myös lapsille!

Chipotlemunat

Muussaa keltuaiset. Sekoita suola ja Chipotle Dip Burger Saucea tasaisesti keltuaisiin. Laita tahna pursotinpussiin ja pursota valkuaispuolikkaille.

LISÄÄ RESEPTEJÄ

Valkosipulinen rapuburgeri ja White Barbeque -coleslaw

Valkosipulinen rapuburgeri ja White Barbeque -coleslaw 4:lle hengelle Valmistusaika tekeytymisineen noin 45 minuuttia Rapupihvit: 400 g kuorittuja katkarapuja (tai jokiravun lihaa) 3 dl raastettua vaaleaa leipää 4 kananmunan keltuaista 2 rkl tai [...]

Sriracha-rapukakut ja Sweet chili -mangosalsa

Sriracha-rapukakut ja Sweet chili -mangosalsa 4:lle hengelle Valmistusaika tekeytymisineen noin 45 minuuttia 400 g kuorittuja katkarapuja (tai jokiravun lihaa) 2 salottisipulia tai pientä sipulia 2 valkosipulinkynttä 4 dl raastettua vaaleaa leipää 5 [...]

Louisiana Cajun -ravunpyrstöt & chorizo fried rice

Louisiana Cajun -ravunpyrstöt & chorizo fried rice 2 hengelle tai alkuruokana 4:lle Valmistusaika noin 30–40 minuuttia 12 kpl kypsiä jättikatkaravun pyrstöjä 100 g voita 2 rkl Poppamies Louisiana Cajun rubia Paistettu riisi: [...]

Rapuskagen

Rapuskagen alkuruokana 4–6:lle Valmistusaika noin 15 minuuttia 300 g kuorittuja katkarapuja (tai jokiravun pyrstöjä) 1 dl ranskankermaa 1 dl Poppamies Smoky aiolia Poppamies Aged jalapeno hot saucea Tarjoiluun: paahtoleipää, saaristolaislimppua, kaalin tai [...]