Poppamiehen värikkäät pääsiäismunat

Poppamiehen hauskat pääsiäismunat ovat herkullinen ja värikäs lisä pääsiäispöytään! Täytä eriväriset munat erilaisilla täytteillä, niin voit tarjoilla tulisempia ja mietoja munia koko seurueen makuun!

Keitä munat koviksi, jäähdytä nopeasti. Tee kolmeen eri kulhoon elintarvikeväreillä värillinen vesi. Kuori munat varovasti, halkaise siististi ja ota keltuainen talteen. Upota halkaistut valkuaiset väriliemiin ja hauduta, kunnes olet saanut haluttavan väriasteen valkuaiselle. Nosta työpöydälle kuivamaan.

Srirachamunat

Muussa keltuaiset. Sekoita Sriracha Majonen tasaisesti keltuaisiin. Maista ja lisää suolaa tarvittaessa. Laita tahna pursotinpussiin ja pursota valkuaispuolikkaille.

Lempeät mango-currymunat

  • 4 kovaksi keitettyä munaa
  • 3 rkl Poppamies Mango & Curry Majonen
  • 1/2 tl suolaa (tai vaihtoehtoisesti voit ripotella valmiille munille Poppamies Vampyyrisuolaa)

Muussaa keltuaiset. Sekoita suola ja Majonen – Mango & Curryä tasaisesti keltuaisiin. Laita tahna pursotinpussiin ja pursota valkuaispuolikkaille. Nämä munat sopivat hyvin myös lapsille!

Chipotlemunat

Muussaa keltuaiset. Sekoita suola ja Chipotle Dip Burger Saucea tasaisesti keltuaisiin. Laita tahna pursotinpussiin ja pursota valkuaispuolikkaille.

LISÄÄ RESEPTEJÄ

Poppamiehen mac & cheese

Poppamiehen mac & cheese 4 hengelle, Valmistusaika noin 40 minuuttia 400 g makaronia suolaa 50 g voita 50 g vehnäjauhoja 8 dl täysmaitoa 1 dl parmesaania raasteena 4 dl cheddaria tai muuta [...]

Poppamiehen Lohipastrami

Poppamiehen Lohipastrami Lohifileen keskiosaa suolaa sokeria Poppamies SPG RUB tai -Sriracha RUB ranskankermaa Poppamies Aged Jalapeno -chilikastiketta 2 limeä tilliä Lohipastramin valmistus on helppoa, kunhan on päivä tai pari [...]

Poppamiehen sliderit

Poppamiehen sliderit 4 slideria per laatu Pieniä sämpylöitä Katkarapu-slider n. 120 g sulatettuja ja valutettuja katkarapuja Poppamies The Sauce - Sweet Chili Poppamies smoky aioli -majoneesia 100 g fetajuustoa mummonkurkkuja tai tuoreita [...]