Poppamiehen vegaaninen italiansalaatti

Italiansalaatti tuo niin paljon mahtavia muistoja mieleen! Poppamiehen Majosella ja Pekonisuolalla maustetulla tofulla loihdit tämän retroherkun maut uudelleen nyt myös vegaanisesti!

Keitä tofua vedessä noin minuutin ajan, ota pois vedestä ja kuutioi pieneksi. Laita kuutiot kulhoon öljyn ja Poppamies Pekonisuolan kanssa ja marinoi vähintään puoli tuntia. Kaada tofu marinadisaan kuumalle pannulle ja paista rapea pinta tofuun, jäähdytä.

Katkaise spaghetti pienemmiksi paloiksi,  keitä ohjeen mukaan, valuta kypsä spagetti ja huuhtele kylmällä vedellä.

Keitä porkkanaa viitisen minuuttia, jäähdytä ja leikkaa noin spagetin kokoisiksi tikuiksi.

Kuutioi omena ja suolakurkku.

Sekoita kaikki aineet kulhossa Poppamies Majosen kanssa sekaisin. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Vinkki: jos et halua versiosta vegaanista, korvaa tofu kinkkusuikaleilla.

LISÄÄ RESEPTEJÄ

Poppamiehen mac & cheese

Poppamiehen mac & cheese 4 hengelle, Valmistusaika noin 40 minuuttia 400 g makaronia suolaa 50 g voita 50 g vehnäjauhoja 8 dl täysmaitoa 1 dl parmesaania raasteena 4 dl cheddaria tai muuta [...]

Poppamiehen Lohipastrami

Poppamiehen Lohipastrami Lohifileen keskiosaa suolaa sokeria Poppamies SPG RUB tai -Sriracha RUB ranskankermaa Poppamies Aged Jalapeno -chilikastiketta 2 limeä tilliä Lohipastramin valmistus on helppoa, kunhan on päivä tai pari [...]

Poppamiehen sliderit

Poppamiehen sliderit 4 slideria per laatu Pieniä sämpylöitä Katkarapu-slider n. 120 g sulatettuja ja valutettuja katkarapuja Poppamies The Sauce - Sweet Chili Poppamies smoky aioli -majoneesia 100 g fetajuustoa mummonkurkkuja tai tuoreita [...]