Poppamiehen Vegaaninen mureke

Mureketta, mureketta! Makua tähän herkkuun tuo Poppamiehen Awesome Sauce– sekä Korean BBQ-kastikkeet. Tarjoile juhlapöydässä tai illallisena perunamuusin kera!

Pilko sipuli ja valkosipuli, laita kaikki aineet (lukuunottamatta 1 dl Korean BBQ:ta) monitoimikoneeseen leikkuriterällä. Aja tasaiseksi, mutta jätä massa kuitenkin karkeaksi.

Aseta öljytty leivinpaperi suorakulmaiseen vuokaan, muotoile massa tasaisesti paperille.

Paista 180 asteessa ensin 30 minuuttia, valele sitten pinta lopulla Korean BBQ-kastikkeella. Jatka paistamista vielä 15 minuuttia.

Jäähdytä mureke kokonaan ennen sen leikkaamista.

LISÄÄ RESEPTEJÄ

Valkosipulinen rapuburgeri ja White Barbeque -coleslaw

Valkosipulinen rapuburgeri ja White Barbeque -coleslaw 4:lle hengelle Valmistusaika tekeytymisineen noin 45 minuuttia Rapupihvit: 400 g kuorittuja katkarapuja (tai jokiravun lihaa) 3 dl raastettua vaaleaa leipää 4 kananmunan keltuaista 2 rkl tai [...]

Sriracha-rapukakut ja Sweet chili -mangosalsa

Sriracha-rapukakut ja Sweet chili -mangosalsa 4:lle hengelle Valmistusaika tekeytymisineen noin 45 minuuttia 400 g kuorittuja katkarapuja (tai jokiravun lihaa) 2 salottisipulia tai pientä sipulia 2 valkosipulinkynttä 4 dl raastettua vaaleaa leipää 5 [...]

Louisiana Cajun -ravunpyrstöt & chorizo fried rice

Louisiana Cajun -ravunpyrstöt & chorizo fried rice 2 hengelle tai alkuruokana 4:lle Valmistusaika noin 30–40 minuuttia 12 kpl kypsiä jättikatkaravun pyrstöjä 100 g voita 2 rkl Poppamies Louisiana Cajun rubia Paistettu riisi: [...]

Rapuskagen

Rapuskagen alkuruokana 4–6:lle Valmistusaika noin 15 minuuttia 300 g kuorittuja katkarapuja (tai jokiravun pyrstöjä) 1 dl ranskankermaa 1 dl Poppamies Smoky aiolia Poppamies Aged jalapeno hot saucea Tarjoiluun: paahtoleipää, saaristolaislimppua, kaalin tai [...]