Poppamies maustaa ruokaa näinä sosiaalisen etäisyyden aikoina

Tätä tervehdystä kirjoitellaan etätyöpisteeltä. Kaikki Poppamiehet varastoa ja lähettämöä lukuunottamatta on määrätty etätöihin. Aloitimme varautumisen jo noin kuukausi sitten, jotta voimme varmistaa Poppamies tuotteiden toimitukset kauppoihin. Täytyy myöntää, että harmittaa kun 5 kuukauden marraskuu viimeinkin hellitti otteestaan ja nyt ei olekaan niitä pimeän aikana haaveiltuja kevättapahtumia ja terasseja, joissa vierailla.

Pienyrittäjät ovat hätää kärsimässä, kun me kaikki vetäydyimme kotiemme suojiin. Asiakasvirrat hävisivät lähes täysin. Tämän tilanteen vuoksi olemme yhdessä
Kukkatoimituksen ja Martin Tarhan kanssa päättäneet lahjoittaa 4000 chilintaimea kukkakaupoille ympäri Suomea. Ostamalla Poppamies-chilintaimen paikalliselta pienyrittäjältä, tuet heidän toimintaansa tässä poikkeuksellisessa tilanteessa. Taimista saadut tuotot jäävät kokonaisuudessaan pienyrittäjän tueksi. Voit olla mukana tukemassa ostamalla näitä taimia. Saat siitä itsellesi myös kivaa tekemistä chilien kasvatuksen mielenkiintoisessa maailmassa.

Verkkokauppa on käynyt kuumana. Onneksi Poppamiehellä on varastot täynnä niin klassikoita kuin kevään uutuuksiakin. Nyt on hyvä aika lähteä kehittämään jokaisessa meissä asuvaa sisäistä Poppamiestä ja etsiä uusia makuja kevään resepteihin. Verkkokauppoja, joista saat Poppamies tuotteita ovat mm.
Grillikauppa.com Poppamies Hot Shop
Verkkokauppa.com
Motonet
Foodie
sekä lähes kaikkien K-kauppojen verkkokaupat. Valikoimat hieman vaihtelevat kaupasta toiseen. Saatavuus on tuotteilla hyvä.

Kevät on toki saanut meidän kokit kehittämään uusia reseptejä ja vinkkejä kaikille käyttöön. Hyviä vinkkejä löytää myös Facebook-ryhmästämme, sekä tietysti Poppamiehen Youtube-kanavalta. Youtubesta kannattaa alkuun katsoa Poppamiehen Grillikoulu!

Poppamies toivottaa kaikille erittäin hyvää kevättä. Pysykää terveinä.

Caj