Marisa Ryökäs liittyi Poppamiehen tiimiin

Poppamiehellä syksy alkoi mahtavissa fiiliksissä, kun Marisa Ryökäs liittyi 1.8. tiimiimme ja aloitti tehtävät International Relationship Managerina. Poppamiehen tuotteiden vienti on ollut viime vuosina voimakkaassa kasvussa ja tätä kasvua tukemaan tarvittiin lisäkäsiä. Marisa tulee ottamaan vastuulleen Poppamiehen vienti- ja tuontitoiminnot sekä yhteydet kansainvälisiin asiakkaisiin ja toimittajiin.

Marisa on yritykselle tuttu jo vuosien yhteistyön tiimoilta, mikä takasi luontevan siirtymisen Poppamiehen joukkueeseen. Marisa on työhistoriansa aikana kerryttänyt kokemusta erilaisissa myynnin ja asiakaspalvelun tehtävissä, työskennellyt ulkomailla kansainvälisessä yhteisössä sekä Suomeen palattuaan toiminut pitkään kansainvälisessä myyntityössä. Pitkä ja monipuolinen työkokemus on tuonut mukanaan hyvät sosiaaliset taidot, ymmärryksen eri kulttuurien kanssa toimimisesta sekä ratkaisukeskeisen ja asiakaslähtöisen palveluasenteen.

Marko Suksi kommentoi: ”Marisa oli tullut tutuksi vuosien kuluessa hänen hoitaessaan meidän asiakkuuttamme alihankkijalla. Asiakkaana aina tuntui, että meistä pidetään huolta ja kuullessani Marisan hakevan uusia haasteita, emme epäröineet hetkeäkään. Marisan kokemus tuo meille lisää uskottavuutta ja tukee kansainvälistymistämme sekä kasvuamme.”

Marisa kommentoi: ”Aivan mahtavaa päästä mukaan Poppamiehen huikeaan joukkueeseen ja saada olla mukana kasvavan yrityksen vauhdissa. Upea yritys, mahtava porukka ja huikeat tuotteet!”