Poppamies Spice House makkarapannu

Poppamies Spice House on valikoima laadukkaita ruokavalmisteita, joissa pääosassa ovat Poppamiehen mahtavat makumaailmat! Tuotteet ovat myynnissä K-ryhmän kaupoissa kautta maan.

Tee makkaroihin kevyet ristiviillot ja kuumenna paistinpannu keskilämpöiseksi, ei siis aivan kuumaksi. Pilko kasvikset haluamaasi kokoon ja sekoita 1 rkl öljyä, 0,5 rkl Louisiana Cajun RUBia sekä 0,5 rkl hunajaa pienessä kulhossa. Ripottele röstiperunoille hieman Louisiana Cajun -maustetta.

Lisää pannulle hieman voita ja lisää ensin kasvikset, muutaman minuutin päästä röstiperunat ja makkarat. Paiston aikana valele kasviksia aiemmin tehdyllä öljy-mausteseoksella.

Muutaman minuutin päästä kun kasvikset ovat paahtuneet ja röstiperunoissa ruskea pinta, ovat makkaratkin valmiit.

Tarjoiluun sopii mainiosti Poppamiehen Blue Cheese -dippikastike tai Poppamiehen suosikki majoneesisi.

LISÄÄ RESEPTEJÄ

Valkosipulinen rapuburgeri ja White Barbeque -coleslaw

Valkosipulinen rapuburgeri ja White Barbeque -coleslaw 4:lle hengelle Valmistusaika tekeytymisineen noin 45 minuuttia Rapupihvit: 400 g kuorittuja katkarapuja (tai jokiravun lihaa) 3 dl raastettua vaaleaa leipää 4 kananmunan keltuaista 2 rkl tai [...]

Sriracha-rapukakut ja Sweet chili -mangosalsa

Sriracha-rapukakut ja Sweet chili -mangosalsa 4:lle hengelle Valmistusaika tekeytymisineen noin 45 minuuttia 400 g kuorittuja katkarapuja (tai jokiravun lihaa) 2 salottisipulia tai pientä sipulia 2 valkosipulinkynttä 4 dl raastettua vaaleaa leipää 5 [...]

Louisiana Cajun -ravunpyrstöt & chorizo fried rice

Louisiana Cajun -ravunpyrstöt & chorizo fried rice 2 hengelle tai alkuruokana 4:lle Valmistusaika noin 30–40 minuuttia 12 kpl kypsiä jättikatkaravun pyrstöjä 100 g voita 2 rkl Poppamies Louisiana Cajun rubia Paistettu riisi: [...]

Rapuskagen

Rapuskagen alkuruokana 4–6:lle Valmistusaika noin 15 minuuttia 300 g kuorittuja katkarapuja (tai jokiravun pyrstöjä) 1 dl ranskankermaa 1 dl Poppamies Smoky aiolia Poppamies Aged jalapeno hot saucea Tarjoiluun: paahtoleipää, saaristolaislimppua, kaalin tai [...]