Poppamies yhteistyöhön Suomen Jääkiekkoliiton kanssa

Poppamies ja Suomen Jääkiekkoliitto ovat solmineet monivuotisen yhteistyösopimuksen. Sopimuksen myötä Poppamies valmistaa Suomen Leijonien viralliset kastikkeet. Poppamiehen uudet kastikkeet ovat täydellisiä siivittämään Leijonat ja jääkiekkofanit oikeaan tunnelmaan kotikatsomoissa ympäri Suomen!

Poppamies on luonut kolme herkullista The Sauce -leijonakastiketta, joilla urheilun ystävät voivat maustaa erilaiset kisaeväät. Poppamies on myös luonut The Sauce -kastikesarjan ympärille kattavan valikoiman reseptejä, joilla saa helposti luotua kotikatsomoihin mahtavat kisaeväät!

Poppamiehen ja Leijonien yhteistyö näkyy heti keväällä 2022 The Sauce – sarjan tuotteiden uusien jääkiekkoaiheisten etikettien, myymäläkokoonpanojen, sekä kotikatsomon kisaeväsreseptien merkeissä.

”Poppamiehen mausteisempi asenne ja laadukkaat tuotteet sopivat mainiosti Leijonat-brändiin, ja on hienoa aloittaa tämä uuden tyyppinen yhteistyö Poppamiehen kanssa!”, iloitsee Suomen Jääkiekkoliiton myynti- ja markkinointijohtaja Lassi Rönkkönen.

”Jääkiekko on mahtava laji seurata ja jännittää. Uskomme että Poppamiehen tuotteilla ja kotikatsomon kisaeväsresepteillä saa jokainen jääkiekkoa seuraava fani huikeat eväät kotistudioihin!”, hehkuttaa Poppamies Marko Suksi.

Oy Poppamies on vuonna 2008 perustettu suomalainen vahvoihin makuihin erikoistunut yritys. Poppamies on tullut tunnetuksi erityisesti chilituotteistaan, sekä korkeasta laadusta ja arvostuksesta ruokaa kohtaan. Poppamies on ollut alusta asti oman tiensä kulkija ja tuonut tuotteillaan nuorekasta piristysruisketta suomalaiseen keittiöön.