Poppamiehen possutortut

Poppamies leipoo joulutortut nyhtöpossusta Smoky Applellä terästettynä!

Taittele taikinasta torttupohjia. Sekoita haalean lämpöinen nyhtöpossu ja Poppamies Smoky Apple BBQ-grillauskastike hyvin sekaisin. Muotoile pieniä pullia nyhtöpossusta ja paina ne hellästi torttupohjiin. Voitele sakarat munalla ja ripottele sakaroille seesamin siemeniä. Voitele nyhtöpossupallot vielä kevyesti Poppamies Smoky Apple BBQ-grillauskastikeella.

Paista 200 asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuuttia, tai kunnes tortut ovat saaneet tasaisen kullanruskean pinnan.

LISÄÄ RESEPTEJÄ

Buffalo Chicken Pannupizza!

Buffalo Chicken Pannupizza! TAIKINA 4 dl vehnäjauhoja 1 tl suolaa 1 tl kuivahiivaa 2 dl kädenlämpöistä vettä 2 rkl oliiviöljyä  1 rkl voisulaa tai juoksevaa leivontamargariinia TÄYTTEET 200 g broilerin paistileikettä tai [...]

Rapeat kanapallerot!

Rapeat kanapallerot - Crunchy Chicken Balls! 400 g broilerin jauhelihaa 1 dl Poppamies Wing Sauce Chipotle (tai mikä tahansa muu maku) 1 rkl Poppamies Louisiana Cajun Rub -mausteseosta 1 tl Poppamies Blue [...]

Wing Sauce kana-juustovuoka

Wing Sauce kana-juustovuoka 300 g fusillipastaa 2 l vettä 1 rkl suolaa 450 g broilerin paistileikkeitä 1 purjosipuli 2,5 dl kermaa 180 g maustamatonta tuorejuustoa 300 g mozzarellaraastetta 2 dl Poppamies Wing [...]

Parhaat wingsit kotona!

Parhaat wingsit kotona! Kanansiipiä, joko tuoreena tai pakasteena Poppamies Wing Sauce siipikastikkeita Poppamiehen siipikastikkeet ovat mahtavan makuisia kastikkeita uudella, mullistavan paksulla koostumuksella! Kastikkeiden käyttö on todella helppoa – kastike [...]