Poppamiehen possutortut

Poppamies leipoo joulutortut nyhtöpossusta Smoky Applellä terästettynä!

Taittele taikinasta torttupohjia. Sekoita haalean lämpöinen nyhtöpossu ja Poppamies Smoky Apple BBQ-grillauskastike hyvin sekaisin. Muotoile pieniä pullia nyhtöpossusta ja paina ne hellästi torttupohjiin. Voitele sakarat munalla ja ripottele sakaroille seesamin siemeniä. Voitele nyhtöpossupallot vielä kevyesti Poppamies Smoky Apple BBQ-grillauskastikeella.

Paista 200 asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuuttia, tai kunnes tortut ovat saaneet tasaisen kullanruskean pinnan.

LISÄÄ RESEPTEJÄ

Rapeat Taquitot

Rapeat Taquitot 3-4 hlö / alle 30 min 2 kanan rintafilettä 1 ps Poppamies Texmex Spice Mix Fajitas 1 rkl rypsiöljyä 1/2 dl Poppamies Jalapeno & Cheddar Style Taco Topping 1 dl [...]

Flautas

Flautas Tortillat: 1 rkl rypsiöljyä 6 kpl medium kokoista vehnätortillalettua noin 200 g keitettyjä mustia papuja ½ dl juustoraastetta 2 rkl Poppamies Taco Sauce Lemon Jalapeno suolaa oman maun mukaan Pihvit: 2 [...]

Tostadat

Tostadat 400 g jauhelihaa Poppamies Tex Mex Spice Mix Tacos 1 ps 8 kpl pieniä tortilloja (mielellään maissitortilloja) 100 g juustoraastetta Poppamies Taco Sauce Original 1 tuore avocado 50 g fetajuustoa Limemarinoituja [...]

Chili Smash Burger

Chili Smash Burger briossisämpylät 1½ dl maitoa 11 g kuivahiivaa 1 dl sokeria 6 kpl kananmunaa 12 dl vehnäjauhoja 200 g voita 3 tl suolaa 3 tl Poppamies One for all Rub [...]