Porkkala – kylmäsavuporkkana

Joulun hittiresepti Porkkala, eli kylmäsavuporkkana Poppamiehen tyyliin!

Siivuta pestyt porkkanat juustoveitsellä ohuiksi siivuiksi. Keitä 1 litra vettä ja liuota siihen 0,5 dl karkeata merisuolaa. Lisää porkkanasiivut kiehuvaan veteen ja keitä niitä noin 10 minuuttia. Ota porkkanat jäähtymään suolaliemessä.

Sekoita kulhossa Poppamies Liquid Smoke, valkoviinietikka ja rypsiöljy. Lisää porkkanasiivut ja sekoita kunnolla. Laita porkkalat tiiviseen astiaan ja anna marinoitua jääkaapissa yön yli.

Mainion täytteen esimerkiksi ruisnappi-alkupaloille saat kun lisäät Poppamies Smoky Aioli majoneesiin pilkottua porkkalaa ja tilliä! Voit marinoida täytettä jääkaapissa yön yli.

LISÄÄ RESEPTEJÄ

Piripirilohi

Piripirilohi Lohta 200 g per ruokailija Poppamies The Sauce – Piri Piriä Suolaa Silmusalaatti Alfalfa Esilämmitä grilli 180 asteeseen. Leikkaa lohi annospaloihin. Ripottele paloille suolaa ja anna suolaantua jääkaapissa [...]

Misomunakoiso

Misomunakoiso KAHDELLE: 1 munakoiso 2 tl suolaa Ruokaöljyä 1 tl vaaleaa misotahnaa ½ dl Poppamies The Sauce – Sweet Chilliä 1 lime Silmusalaatti Tulista Silmusalaatati Alfalfa Esilämmitä grilli 200 [...]

Kreikkalaiset paahdetut perunat

Kreikkalaiset paahdetut perunat NELJÄLLE: 1 kg varhaisperunaa 1 sitruunan mehu ½ dl oliiviöljyä 2 rkl Poppamies Garlic RUB-mausteseosta ½ l kanalientä Silmusalaatti Rouskuvaa Poppamies The Sauce – White Barbeque-grillikastiketta Silmusalaatti Alfalfaa [...]

Halloumia ja omenaista palsternakkaa

Halloumia ja omenaista palsternakkaa KAHDELLE: 1 paketti halloumia 2 palsternakkaa (ison porkkanan kokoisia) Ruokaöljyä Poppamies Smoky Apple BBQ Sauce-grillikastiketta Silmusalaatti Rouskuvaa Silmusalaatti Alfalfaa Esilämmitä grilli 200 asteeseen. Pese palsternakka [...]