Porkkala – kylmäsavuporkkana

Joulun hittiresepti Porkkala, eli kylmäsavuporkkana Poppamiehen tyyliin!

Siivuta pestyt porkkanat juustoveitsellä ohuiksi siivuiksi. Keitä 1 litra vettä ja liuota siihen 0,5 dl karkeata merisuolaa. Lisää porkkanasiivut kiehuvaan veteen ja keitä niitä noin 10 minuuttia. Ota porkkanat jäähtymään suolaliemessä.

Sekoita kulhossa Poppamies Liquid Smoke, valkoviinietikka ja rypsiöljy. Lisää porkkanasiivut ja sekoita kunnolla. Laita porkkalat tiiviseen astiaan ja anna marinoitua jääkaapissa yön yli.

Mainion täytteen esimerkiksi ruisnappi-alkupaloille saat kun lisäät Poppamies Smoky Aioli majoneesiin pilkottua porkkalaa ja tilliä! Voit marinoida täytettä jääkaapissa yön yli.

LISÄÄ RESEPTEJÄ