Rapeakuorista Smoky Apple-kylkeä ja savuperunamuussia

Possunkylki rapealla kamaralla…. mmm mmm mmm!!! Tällä Poppamiehen ohjeella saat täydellisen murean kyljen ja rouskuvan rapean kamaran!

Possunkylki

Ota liha lämpenemään. Hiero lihan pinnoille (ei kamaraan) Poppamies Texas Beef Rub-mausteseosta. Anna lihan maustua ja lämmetä huoneenlämmössä tunnin verran. Kuivaa kamara kunnolla talouspaperilla. Tee kamaraan terävällä veitsellä viillot. Hiero kamaraan ja sen viiltoihin suolaa.

Laita Poppamies Smoky Apple BBQ-grillikastike kulhoon. Täytä tyhjä pullo vedellä ja lisää se kulhoon, sekoita vesi ja Smoky Apple BBQ-grillikastike sekaisin.

Laita kylki mahdollisimman pieneen uunivuokaan, jotta kylki peittyy mahdollisimman paljon nesteeseen. Lisää kastike astiaan, varoen kuitenkaan peittämästä kamaraa nesteellä.

Laita vuoka 220 asteiseen uuniin 30 minuutin ajaksi, laske sitten lämpö 160 asteeseen kolmen tunnin ajaksi. Nosta kylki leikkuulaudalle tai vadille ja anna vetäytyä 20 minuutin ajan. Leikkaa siivuiksi, valuta siivuille Smoky Apple-haudustuslientä.

Savuperunamuussi

Huuhtaise perunat ja laita ne uunipellille tai vuokaan. Kun kylki on ollut 1,5 tuntia uunissa laita perunat uunin alatasolle ja anna paahtua 2 tuntia. Lämmitä voi ja maito kattilassa. Kuori perunat ja lisää voi-maitoseokseen ja muussaa ne, lisää suola ja tarvittaessa maitoa. Lisää savuaromia puoli teelusikallista kerrallaan, kunnes saavutat haluamasi savunmaun muussiin.

Tarjoa possunkylki ja savumuussi raikkaan vihreän salaatin ja Paladin Hunaja-Sinappi vinegretten kanssa.

LISÄÄ RESEPTEJÄ