Rapuskagen

Poppamiehen rapuskagenissa on juuri sopivasti terää ja viettelevä savustetun valkosipulin tuulahdus. Perinteinen skagenröra, eli ruotsalainen rapusalaatti, tuunataan Poppamiehen Smoky Aioli -majoneesilla ja Aged Jalapeno -chilikastikkeella. Tarjoile tätä herkkua paahtoleivän, saaristolaislimpun tai vaikka kaalinlehden päällä. Tällä täytteellä syntyvät myös erityisen maukkaat rapuhodarit.

VINKKI: Kokeile tähän reseptiin myös muita Poppamiehen majoneeseja ja maustekastikkeita! Esimerkiksi Mango & Habanero -majoneesi ja Habaneroketsuppi on astetta eksoottisempi voittajakombo!

Sulata ravut (mieluiten jääkaapissa yön yli tai siivilässä juoksevan kylmän veden alla) ja purista ne siivilässä aivan kuiviksi. Sekoita kulhossa joukkoon ranskankerma ja Poppamies Smoky Aioli -majoneesi. Mausta makusi mukaan Poppamies Aged jalapeno -chilikastikkeella. Anna maustua jääkaapissa hetki.

Tarjoile paahtoleivän tai melkein minkä tahansa päällä (kyllä, vaikka kaurapuuron!) tuoreella tillillä ja pikkelöidyllä punasipulilla koristeltuna. Pelkkä täytekin on ältsin hyvää, ja maistuu sellaisenaan vaikka salaattina, johon on päälle murusteltu Poppamies Cheesy jalapeno -sipsejä.

Pikkelöity punasipuli

Kuumenna kaikki muut ainesosat kattilassa ja kaada lämmönkestävään suljettavaan astiaan punasipuliviipaleiden päälle. Anna tekeytyä vähintään pari tuntia.

LISÄÄ RESEPTEJÄ