Ulkofilepihvi makurasvalla

Aloita hieromalla rubia pihvin pintaan, mutta vältä mausteen menemistä rasvalle. Laita pannulle pihvi rasvapuoli alaspäin eli joudut hiukan auttamaan pihdeillä jotta pihvi pysyy pystyssä. Laita pannu lämpenemään ja pihvissä oleva makurasva pitäisi alkaa sulamaan. Kun rasva on kunnolla sulanut, nosta hiukan lämpöä ja paista pihviä lihapuolilta n. 2 min per puoli jonka jälkeen nosta pihvi vetäytymään.
Leikatessa huomioi lihassyyt eli ne pitää aina leikata poikki jotta lopputulos on mahdollisimman murea. Jos pannulle jää makurasvaa, sitä voi käyttää ruuanvalmistuksessa muutaman päivän ajan.

LISÄÄ RESEPTEJÄ

Flautas

Flautas Tortillat: 1 rkl rypsiöljyä 6 kpl medium kokoista vehnätortillalettua noin 200 g keitettyjä mustia papuja ½ dl juustoraastetta 2 rkl Poppamies Taco Sauce Lemon Jalapeno suolaa oman maun mukaan Pihvit: 2 [...]

Tostadat

Tostadat 400 g jauhelihaa Poppamies Tex Mex Spice Mix Tacos 1 ps 8 kpl pieniä tortilloja (mielellään maissitortilloja) 100 g juustoraastetta Poppamies Taco Sauce Original 1 tuore avocado 50 g fetajuustoa Limemarinoituja [...]

Chili Smash Burger

Chili Smash Burger briossisämpylät 1½ dl maitoa 11 g kuivahiivaa 1 dl sokeria 6 kpl kananmunaa 12 dl vehnäjauhoja 200 g voita 3 tl suolaa 3 tl Poppamies One for all Rub [...]

Hot Wings Style lihapiirakka!

Hot Wings Style lihapiirakka! 1 iso lihapiirakka 1 prk kermaviiliä 1 pss Poppamies Blue Cheese Style Dipmix -dippijauhetta 1-2 rkl sinihomejuustomurua 1 kanan paistileike 1 dl pankojauhoja 2 rkl Poppamies Wing Sauce [...]