Ulkofilepihvi makurasvalla

Aloita hieromalla rubia pihvin pintaan, mutta vältä mausteen menemistä rasvalle. Laita pannulle pihvi rasvapuoli alaspäin eli joudut hiukan auttamaan pihdeillä jotta pihvi pysyy pystyssä. Laita pannu lämpenemään ja pihvissä oleva makurasva pitäisi alkaa sulamaan. Kun rasva on kunnolla sulanut, nosta hiukan lämpöä ja paista pihviä lihapuolilta n. 2 min per puoli jonka jälkeen nosta pihvi vetäytymään.
Leikatessa huomioi lihassyyt eli ne pitää aina leikata poikki jotta lopputulos on mahdollisimman murea. Jos pannulle jää makurasvaa, sitä voi käyttää ruuanvalmistuksessa muutaman päivän ajan.

LISÄÄ RESEPTEJÄ

Rapeat Piri Piri -kanatacot

Rapeat Piri Piri -kanatacot 4 annosta noin 30 min PIRI PIRI -KANAT 500 g kanan sisäfileitä 4 rkl Poppamies The Sauce - Piri Piri -kastiketta ½ tl suolaa 6-8 dl maissihiutaleita KESÄSIPULIKASTIKE [...]

Brisket Burger

Brisket Burger savustettua briskettiä Poppamies Sriracha Majonen -majoneesia Poppamies Spicy BBQ- tai Cherry & Cola BBQ -kastiketta pikkelöityä tomaattia ja punasipulia burger sämpylöitä Savustettu brisket sopii moneen käyttöön, kuten [...]

Smokehouse Turkey Sandwich

Smokehouse Turkey Sandwich Kalkkuna-Avokadoleipä täysjyvä paahtoleipää avokadoa savustettua kalkkunanrintaa (tai revittyä kanaa) Caesar-kastiketta (ohje alla) jäävuorisalaattia parmesanjuustoa Poppamiehen Caesar-Kastike 2 dl kreikkalainen jugurtti 1 dl Poppamies Roasted Garlic majoneesi 1 sitruunan mehu [...]

Siivet ihan liekeissä!

Siivet ihan liekeissä! raakoja maustamattomia kanansiipiä Piri Piri -siivet Poppamies The Sauce Piri Piri White Barbeque -siivet Poppamies Burgers & Ribs Rub Poppamies The Sauce White Barbeque Sweet Chili -siivet Poppamies Sriracha [...]