Ulkofilepihvi makurasvalla

Aloita hieromalla rubia pihvin pintaan, mutta vältä mausteen menemistä rasvalle. Laita pannulle pihvi rasvapuoli alaspäin eli joudut hiukan auttamaan pihdeillä jotta pihvi pysyy pystyssä. Laita pannu lämpenemään ja pihvissä oleva makurasva pitäisi alkaa sulamaan. Kun rasva on kunnolla sulanut, nosta hiukan lämpöä ja paista pihviä lihapuolilta n. 2 min per puoli jonka jälkeen nosta pihvi vetäytymään.
Leikatessa huomioi lihassyyt eli ne pitää aina leikata poikki jotta lopputulos on mahdollisimman murea. Jos pannulle jää makurasvaa, sitä voi käyttää ruuanvalmistuksessa muutaman päivän ajan.

LISÄÄ RESEPTEJÄ

Hodarivuoka nakeilla ja cajun-katkaravunpyrstöillä

Hodarivuoka nakeilla ja cajun-katkaravunpyrstöillä 4:lle hengelle kaksi hodaria per naama 8 hot dog -sämpylää 4 nakkia punasipuli ruohosipulia korianteria rucolaa 20 jättikatkaravunpyrstöä rypsiöljyä 3 valkosipulinkynttä 1 rkl Poppamies Louisiana Cajun Rub -mausteseosta [...]

Buffalo Chicken Pannupizza!

Buffalo Chicken Pannupizza! TAIKINA 4 dl vehnäjauhoja 1 tl suolaa 1 tl kuivahiivaa 2 dl kädenlämpöistä vettä 2 rkl oliiviöljyä  1 rkl voisulaa tai juoksevaa leivontamargariinia TÄYTTEET 200 g broilerin paistileikettä tai [...]

Rapeat kanapallerot!

Rapeat kanapallerot - Crunchy Chicken Balls! 400 g broilerin jauhelihaa 1 dl Poppamies Wing Sauce Chipotle (tai mikä tahansa muu maku) 1 rkl Poppamies Louisiana Cajun Rub -mausteseosta 1 tl Poppamies Blue [...]

Wing Sauce kana-juustovuoka

Wing Sauce kana-juustovuoka 300 g fusillipastaa 2 l vettä 1 rkl suolaa 450 g broilerin paistileikkeitä 1 purjosipuli 2,5 dl kermaa 180 g maustamatonta tuorejuustoa 300 g mozzarellaraastetta 2 dl Poppamies Wing [...]