Ulkofilepihvi makurasvalla

Aloita hieromalla rubia pihvin pintaan, mutta vältä mausteen menemistä rasvalle. Laita pannulle pihvi rasvapuoli alaspäin eli joudut hiukan auttamaan pihdeillä jotta pihvi pysyy pystyssä. Laita pannu lämpenemään ja pihvissä oleva makurasva pitäisi alkaa sulamaan. Kun rasva on kunnolla sulanut, nosta hiukan lämpöä ja paista pihviä lihapuolilta n. 2 min per puoli jonka jälkeen nosta pihvi vetäytymään.
Leikatessa huomioi lihassyyt eli ne pitää aina leikata poikki jotta lopputulos on mahdollisimman murea. Jos pannulle jää makurasvaa, sitä voi käyttää ruuanvalmistuksessa muutaman päivän ajan.

LISÄÄ RESEPTEJÄ

Täytetyt portobellot

Täytetyt portobellot 4 portobello-sientä  2 dl Poppamies Smoky Hickory BBQ Sauce-grillikastiketta 1 dl Poppamies Garlic Majosta Poppamies Pekonin makuinen 1-2 (Pihvi)tomaattia 2 dl Alfalfa Silmusalaattia OHJE: Lämmitä grilli 180-200 [...]

Hedelmäinen kanasalaatti

Hedelmäinen kanasalaatti 4 broilerin rintafilettä 1 tl suolaa Poppamies Smoky Apple BBQ Sauce- grillikastiketta 1 ananas kuorittuna ja lohkottuna Baby pinaattia Tulinen Silmusalaattia Rouskuva Silmusalaattia Poppamies Mango & Curry Majosta [...]

Poppamiehen vappubrunssi

Poppamiehen vappubrunssi Uskoisitteko jos sanoisimme, että on olemassa vielä pekoniakin, tuota ruokamaailman jeesusteippiä monipuolisempi ja monikäyttöisempi raaka-aine?! Ja se raaka-aine on vieläpä herkullisen täyteläisen makuinen! Aivan oikein! Kyseessä on kananmuna, joka on [...]

Cheesy Habanero -munakokkeli

Cheesy Habanero -munakokkeli 2–4 hengelle Valmistusaika noin 15 minuuttia 8 siivua pekonia Poppamies Smoky Apple BBQ Saucea 6 kananmunaa 30 g voita suolaa Poppamies Habanero Hot Saucea 2 rkl tuorejuustoa, mascarponea tai [...]