Ulkofilepihvi makurasvalla

Aloita hieromalla rubia pihvin pintaan, mutta vältä mausteen menemistä rasvalle. Laita pannulle pihvi rasvapuoli alaspäin eli joudut hiukan auttamaan pihdeillä jotta pihvi pysyy pystyssä. Laita pannu lämpenemään ja pihvissä oleva makurasva pitäisi alkaa sulamaan. Kun rasva on kunnolla sulanut, nosta hiukan lämpöä ja paista pihviä lihapuolilta n. 2 min per puoli jonka jälkeen nosta pihvi vetäytymään.
Leikatessa huomioi lihassyyt eli ne pitää aina leikata poikki jotta lopputulos on mahdollisimman murea. Jos pannulle jää makurasvaa, sitä voi käyttää ruuanvalmistuksessa muutaman päivän ajan.

LISÄÄ RESEPTEJÄ

Poppamiehen mac & cheese

Poppamiehen mac & cheese 4 hengelle, Valmistusaika noin 40 minuuttia 400 g makaronia suolaa 50 g voita 50 g vehnäjauhoja 8 dl täysmaitoa 1 dl parmesaania raasteena 4 dl cheddaria tai muuta [...]

Poppamiehen Lohipastrami

Poppamiehen Lohipastrami Lohifileen keskiosaa suolaa sokeria Poppamies SPG RUB tai -Sriracha RUB ranskankermaa Poppamies Aged Jalapeno -chilikastiketta 2 limeä tilliä Lohipastramin valmistus on helppoa, kunhan on päivä tai pari [...]

Poppamiehen sliderit

Poppamiehen sliderit 4 slideria per laatu Pieniä sämpylöitä Katkarapu-slider n. 120 g sulatettuja ja valutettuja katkarapuja Poppamies The Sauce - Sweet Chili Poppamies smoky aioli -majoneesia 100 g fetajuustoa mummonkurkkuja tai tuoreita [...]