Savustetut Valkosipuli-Kassler Palat

Kassler taipuu moneen ja vaikka usein siitä tehdään grillattavia pihvejä tai pulled porkia, sopii se paljon muuhunkin. Tässä paloitellaan kassler, tehdään siihen viiltoja ja upotetaan savustuksen ajaksi sisään valkosipulinkynsiä.

  1. Poista lihasta ylimääräiset kalvot ja leikkaa kasslerista n. 5-10cm ”kuutioita”. Tarkka muoto ei ole pakollista kunhan on riittävän paksuja jotta valkosipulinkynnet voidaan upottaa sisään.
  2. Tee veitsenkärjellä syviä viiltoja lihaan ja paina kuorittu valkosipulinkynsi sisälle, yksi tai usempia oman maun mukaan.
  3. sivele liha kauttaaltaan Poppamies Väkevä sinapilla ja mausta kauttaaltaan Texas Beef RUB -maustesekoituksella.
  4. Lämmitä savustin n. 120 asteeseen ja kun savuntuotto on alkanut, aseta lihat savustimeen.
  5. Savusta n. 3-4 tuntia ja se on valmis. Tarjoa sellaisenaan esim. perunasalaatin tai grillikasvisten kanssa. Voit myös siivuttaa lihan ja käyttää kastikkeissa tai vaikka risoton päällä.

LISÄÄ RESEPTEJÄ