Spicy Brussels

Ruusukaali on paitsi terveellistä mutta myös mahtavan makuista ja sopii grilliruoan kylkeen mainiosti.

Valmistus on todella simppeliä, ja voit tehdä sen suoraan parilalla tai epäsuoralla tulella korkeammassa lämmössä. Mukaan voi myös halutessaan heittää muutaman savustuslastun tuomaan lisää makua. Resepti toimii tottakai vaikka suoraan uunissa tai pannulla tehtynä.

Leikkaa ruusukaaleista kannat pois ja halkaise pitkittäissuunnassa. Lado sopivan kokoiseen kulhoon. Pyörittele ruusukaalit öljyssä. Ripottele Poppamies Sriracha RUB ja pyörittele niin, että mauste tarttuu tasaisesti.

Lämmitä grillin parila ja kaada siihen tilkka öljyä. Voit myös sytyttää grillin epäsuoralle tulella n. 200 asteeseen. Grillaa ruusukaaleja kunnes niissä on kaunis paahteinen pinta ja ne pehmenevät hieman. Helppo tapa varmistua on maistaa yksi. Paras lopputulos on kun ruusukaalissa on vielä vähän purutuntumaa.

Tarjoile grilliruoan kanssa tai sellaisenaan naposteltaviksi.

LISÄÄ RESEPTEJÄ