Savustettu Juustoinen Riista-pekonirulla
Slow food RUB ja riista ovat parhaat kumppanit ja kun yhtälöön lisätään pekonia sekä juustoa niin siitähän ei enää pidot parane!
- Leikkaa paprika siivuiksi ja paista pannulla tilkassa öljyä inasen pehmeäksi, ota sivuun liedeltä
- Asettele pekonisiivut leikkuulaudalle tai leivinpaperille tiiviiksi levyksi ja levitä jauheliha pekonien päälle tasaisesti niin, että pekonit jäävät vielä 2-3 senttiä näkyviin.
- Levitä n. 2 rkl Poppamies Slow Food RUB -mausteseosta jauhelihan päälle ja levitä maustekerroksen päälle paketillinen tuorejuustoa tasaisesti. Hienonna ja lisää paahdettu paprika sekä 100g juustoraastetta tasaisesti.
- Rullaa liha pötköksi pekonien avulla niin, että paketti on tukeva. Voit tasaisesti puristella pötköä hieman jos tuntuu ettei meinaa pysyä kasassa. Levitä pekonien päälle ohut kerros Poppamies Burgers & Ribs RUB -mausteseosta.
- Lämmitä savustin 150 asteeseen (tai voit valmistaa myös uunissa ilman savua) ja kun savuntuotto on alkanut, aseta rulla savustimeen. Kypsyminen kestää n. 30 minuuttia tai kunnes sisälämpötila on n. 60-65 astetta.
- Voit halutessasi myös valella rullan Poppamiehen Smoky Apple tai Smoky Hickory BBQ -kastikkeella.