Savustettu Juustoinen Riista-pekonirulla

Slow food RUB ja riista ovat parhaat kumppanit ja kun yhtälöön lisätään pekonia sekä juustoa niin siitähän ei enää pidot parane!

  1. Leikkaa paprika siivuiksi ja paista pannulla tilkassa öljyä inasen pehmeäksi, ota sivuun liedeltä
  2. Asettele pekonisiivut leikkuulaudalle tai leivinpaperille tiiviiksi levyksi ja levitä jauheliha pekonien päälle tasaisesti niin, että pekonit jäävät vielä 2-3 senttiä näkyviin.
  3. Levitä n. 2 rkl Poppamies Slow Food RUB -mausteseosta jauhelihan päälle ja levitä maustekerroksen päälle paketillinen tuorejuustoa tasaisesti. Hienonna ja lisää paahdettu paprika sekä 100g juustoraastetta tasaisesti.
  4. Rullaa liha pötköksi pekonien avulla niin, että paketti on tukeva. Voit tasaisesti puristella pötköä hieman jos tuntuu ettei meinaa pysyä kasassa. Levitä pekonien päälle ohut kerros Poppamies Burgers & Ribs RUB -mausteseosta.
  5. Lämmitä savustin 150 asteeseen (tai voit valmistaa myös uunissa ilman savua) ja kun savuntuotto on alkanut, aseta rulla savustimeen. Kypsyminen kestää n. 30 minuuttia tai kunnes sisälämpötila on n.  60-65 astetta.
  6. Voit halutessasi myös valella rullan Poppamiehen Smoky Apple tai Smoky Hickory BBQ -kastikkeella.

LISÄÄ RESEPTEJÄ