Seitansiiwet

Sekoita mausteet gluteenijauhon joukkoon. Lisää vesi ja vaivaa massa tasaiseksi ja kiinteäksi. Laita kiehumaan 3 litraa vettä, johon lisäät Awesome Sauce kastikkeen. Leikkaa seitanmassa viipaleiksi ja keitä kypsäksi noin 50 min. Valuta ylimääräinen neste pois siivilässä. Sekoita dippijauhe soijajogurttiin tai -rahkaan ja laita kylmään maustumaan. Leikkaa dippikasvikset. Leikkaa kypsät seitanviipaleet ”siiviksi”, uppopaista tai ruskista pannulla öljyssä, jotta pinta tulee rapeaksi. Pyöräytä siipikastikkeessa ja tarjoile sinihomejuustodipin sekä tuoreiden kasvistikkujen kanssa.

LISÄÄ RESEPTEJÄ

Valkosipulinen rapuburgeri ja White Barbeque -coleslaw

Valkosipulinen rapuburgeri ja White Barbeque -coleslaw 4:lle hengelle Valmistusaika tekeytymisineen noin 45 minuuttia Rapupihvit: 400 g kuorittuja katkarapuja (tai jokiravun lihaa) 3 dl raastettua vaaleaa leipää 4 kananmunan keltuaista 2 rkl tai [...]

Sriracha-rapukakut ja Sweet chili -mangosalsa

Sriracha-rapukakut ja Sweet chili -mangosalsa 4:lle hengelle Valmistusaika tekeytymisineen noin 45 minuuttia 400 g kuorittuja katkarapuja (tai jokiravun lihaa) 2 salottisipulia tai pientä sipulia 2 valkosipulinkynttä 4 dl raastettua vaaleaa leipää 5 [...]

Louisiana Cajun -ravunpyrstöt & chorizo fried rice

Louisiana Cajun -ravunpyrstöt & chorizo fried rice 2 hengelle tai alkuruokana 4:lle Valmistusaika noin 30–40 minuuttia 12 kpl kypsiä jättikatkaravun pyrstöjä 100 g voita 2 rkl Poppamies Louisiana Cajun rubia Paistettu riisi: [...]

Rapuskagen

Rapuskagen alkuruokana 4–6:lle Valmistusaika noin 15 minuuttia 300 g kuorittuja katkarapuja (tai jokiravun pyrstöjä) 1 dl ranskankermaa 1 dl Poppamies Smoky aiolia Poppamies Aged jalapeno hot saucea Tarjoiluun: paahtoleipää, saaristolaislimppua, kaalin tai [...]