Siipikastike-broileridippivartaat

Poppamiehen dippivartaat tehdään broilerista ja pyöritellään Poppamiehen Wing Sauce Chipotle -siipikastikkeella maustetussa taikinassa. Dippivartaat on kiva lisuke dippitarjottimelle tai pääruoaksi esimerkiksi kouruperunoiden kanssa. Erilaisia makumaailmoita saat, kun tarjoilet dippivartaiden kanssa majoneeseja ja kastikkeita! Näissä dippivartaissa maistuu lempeän tulinen ja hieman savuinen Chipotle!

Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.Leikkaa broilerin fileet kukin kolmeksi suikaleeksi tai käytä broilerin sisäfileitä. Tee taikina sekoittamalla ensin kuivat aineet sekaisin. Lisää Poppamiehen Wing Sauce Chipotle -siipikastike ja vesi. Sekoita taikinaksi. Taikinan tulee olla liisterimäistä, että se pysyy broilerin pinnalla.

Laita broilerit taikinakulhoon ja pyörittele niin, että broilerit ovat yltä päältä tahmaisessa taikinassa. Nostele pellille leivinpaperin päälle niin, että palat ovat irti toisistaan. Levitä tarvittaessa vielä broilerin paloille lisää taikinaa.

Paista 200 asteisessa uunissa keskitasolla 10 minuuttia, käännä broilerit ja kypsennä vielä toiset 10 minuuttia. Elä kypsennä broilereita ylikypsäksi, sillä broilerista irtoava neste pehmentää taikinakuoren. Voit halutessasi vielä tikuttaa broilerit varrastikkuihin kypsennyksen jälkeen.

Voit tarjoilla Poppamiehen Wing Sauce Chipotle -siipikastikkeella maustetut dippipalat sitruunalohkojen kera. Lempeän tulinen Chipotle tykkää sitruksen raikkaudesta ja kylkeen sopii esimerkiksi Roasted garlic majoneesi.

LISÄÄ RESEPTEJÄ