Siipikastike-napostelutikut

Torttutaikinasta taiot Poppamiehen avustuksella makoisia pieniä suupaloja tarjottavaksi ystäville tai nautiskeltavaksi ihan omaksi iloksi. Yhdstä torttutaikinalevystä saat jo pellillisen “napostelutikkuja”. Nappaa tästä reseptistä kaksi eri vaihtoehtoa, miten maustaa napostelutikut: Poppamiehen Hot -siipikastike ja Poppamiehen Bluecheesedippijauheseos.

Ota torttutaikinalevyt ajoissa huoneenlämpöön sulamaan.

Laita uuni päälle 225 asteeseen. Kaulitse torttutaikinalevy ohueksi, noin kaksi kertaa isommaksi. Levitä torttutaikinalevylle Poppamiehen Hot -siipikastiketta ja ripottele kastikkeen päälle reilusti parmesaaniraastetta. Leikkaa levystä kapeita suikaleita. Laita suikaleet leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 225 asteessa uunin keskitasolla noin 6-7 minuuttia.

Toinen vaihtoehto on voidella ohueksi kaulitut torttutaikinalevyt sulalla voilla. Ripottele voideltujen levyjen päälle Poppamiehen Blue cheese style -dippijauheseosta ja parmesaaniraastetta. Leikkaa tikuiksi, siirrä uunipellille leivinpaperin päälle ja paista 225 asteessa uunin keskitasolla noin 6-7 minuuttia.

LISÄÄ RESEPTEJÄ