Sipsarin grillilautanen

Grillauksesta on tullut aina kokonaisvaltaisempi tapa laittaa ruokaa ja kukapa ei silloin tällöin hieman vihreääkin grillissä käyttäisi, lisukkeena vähintään 🙂

Kuoritut punajuuret voi esikeittää halutessaan melkein kypsiksi, mutta raakakin käy. Leikkaa punajuuret lohkoiksi ja munakoiso kiekoiksi sekä siivuta paprika.

Kuumenna grilli keskilämpöiseksi n. 150 asteeseen suoralle tulelle. Hyvä apuväline on kasviskori tai grilliparila. Mikäli käytät raakoja punajuuria, aloita grillaus niistä pelkän öljytilkan kanssa.

Kun punajuuret ovat hieman pehminneet tai käytät esikeitettyä punajuurta, laita kaikki kasvikset sopivaan kulhoon ja lisää tilkka öljyä sekä oman maun mukaan One For ALL RUB & Seasoning -mausteseosta.

Grillaa kunnes pinta on paahtunut sopivan ruskeaksi ja kasvikset pehmenneet.

Tarjoile salaattipedillä viinirypäleiden sekä Poppamies Garlic Majosen kera. Voit kruunata annoksen vielä Rocoto -chilikastikkeella.

LISÄÄ RESEPTEJÄ

Rapeat Piri Piri -kanatacot

Rapeat Piri Piri -kanatacot 4 annosta noin 30 min PIRI PIRI -KANAT 500 g kanan sisäfileitä 4 rkl Poppamies The Sauce - Piri Piri -kastiketta ½ tl suolaa 6-8 dl maissihiutaleita KESÄSIPULIKASTIKE [...]

Brisket Burger

Brisket Burger savustettua briskettiä Poppamies Sriracha Majonen -majoneesia Poppamies Spicy BBQ- tai Cherry & Cola BBQ -kastiketta pikkelöityä tomaattia ja punasipulia burger sämpylöitä Savustettu brisket sopii moneen käyttöön, kuten [...]

Smokehouse Turkey Sandwich

Smokehouse Turkey Sandwich Kalkkuna-Avokadoleipä täysjyvä paahtoleipää avokadoa savustettua kalkkunanrintaa (tai revittyä kanaa) Caesar-kastiketta (ohje alla) jäävuorisalaattia parmesanjuustoa Poppamiehen Caesar-Kastike 2 dl kreikkalainen jugurtti 1 dl Poppamies Roasted Garlic majoneesi 1 sitruunan mehu [...]

Siivet ihan liekeissä!

Siivet ihan liekeissä! raakoja maustamattomia kanansiipiä Piri Piri -siivet Poppamies The Sauce Piri Piri White Barbeque -siivet Poppamies Burgers & Ribs Rub Poppamies The Sauce White Barbeque Sweet Chili -siivet Poppamies Sriracha [...]