Sipsarin grillilautanen

Grillauksesta on tullut aina kokonaisvaltaisempi tapa laittaa ruokaa ja kukapa ei silloin tällöin hieman vihreääkin grillissä käyttäisi, lisukkeena vähintään 🙂

Kuoritut punajuuret voi esikeittää halutessaan melkein kypsiksi, mutta raakakin käy. Leikkaa punajuuret lohkoiksi ja munakoiso kiekoiksi sekä siivuta paprika.

Kuumenna grilli keskilämpöiseksi n. 150 asteeseen suoralle tulelle. Hyvä apuväline on kasviskori tai grilliparila. Mikäli käytät raakoja punajuuria, aloita grillaus niistä pelkän öljytilkan kanssa.

Kun punajuuret ovat hieman pehminneet tai käytät esikeitettyä punajuurta, laita kaikki kasvikset sopivaan kulhoon ja lisää tilkka öljyä sekä oman maun mukaan One For ALL RUB & Seasoning -mausteseosta.

Grillaa kunnes pinta on paahtunut sopivan ruskeaksi ja kasvikset pehmenneet.

Tarjoile salaattipedillä viinirypäleiden sekä Poppamies Tuore Valkosipuli Majonen kera. Voit kruunata annoksen vielä West Indian -chilikastikkeella.

LISÄÄ RESEPTEJÄ

Poppamiehen mac & cheese

Poppamiehen mac & cheese 4 hengelle, Valmistusaika noin 40 minuuttia 400 g makaronia suolaa 50 g voita 50 g vehnäjauhoja 8 dl täysmaitoa 1 dl parmesaania raasteena 4 dl cheddaria tai muuta [...]

Poppamiehen Lohipastrami

Poppamiehen Lohipastrami Lohifileen keskiosaa suolaa sokeria Poppamies SPG RUB tai -Sriracha RUB ranskankermaa Poppamies Aged Jalapeno -chilikastiketta 2 limeä tilliä Lohipastramin valmistus on helppoa, kunhan on päivä tai pari [...]

Poppamiehen sliderit

Poppamiehen sliderit 4 slideria per laatu Pieniä sämpylöitä Katkarapu-slider n. 120 g sulatettuja ja valutettuja katkarapuja Poppamies The Sauce - Sweet Chili Poppamies smoky aioli -majoneesia 100 g fetajuustoa mummonkurkkuja tai tuoreita [...]