Texmex wrappibileet!

Viikonlopun illanviettoon, tai arjen piristämiseen on hauska duunailla iso kasa erilaisia texmex-ruokia porukalla nautittavaksi! Tässä reseptissä kääritään erilaisia texmex-wrappeja, joita voi latoa tarjolle kunnon pinon.

Wrappien raaka-aineina käytetään sekä jauhelihaa että kanaa, jotka maustetaan helposti Poppamiehen Texmex-mausteilla. Tortillat täytetään näiden lisäksi sitten monilla eri täytteillä, jotta saadaan tarjolle mukavan erilaisia wrappeja!

Kypsennä jauheliha pannulla öljytilkassa ja sekoita mukaan Poppamies Texmex Tacos Spice Mix ja 1 dl vettä. Kypsentele vielä sen aikaa että jauhelihaseos hieman paksuuntuu. Kypsennä pannulla myös kanasuikaleet öljyssä, ja mausta pussillisella Poppamies Texmex Fajitas Spice mixiä.

Levitä isojen tai keskikokoisten tortillojen päälle Poppamies Texmex Salsa mediumia tai hottia. Lado salsan päälle erilaisia salaatteja eri tortilloihin, kuten jäävuorisalaattia, rucolasalaattia, friseesalaattia tai punasalaattia. Jaa eri tortillojen sisään jauhelihaa ja kanansuikaleita. Täytä wrappeja vielä esimerkiksi ananaspaloilla, paprikasiivuilla, punasipulisilpulla ja jalapenoviipaleilla. Tee paljon erilaisia täytteitä, niin wrapeista tulee mukavan vaihtelevia! Pursota lopuksi wrappeihin vielä Poppamies Texmex Taco Topping Jalapeno & Cheddar Style -kastiketta ja lisää vielä hieman salaattia.

Kääri tortillat tiukasti rullaksi ja käännä rullan päät sisäänpäin. Halkaise rulla veitsellä vinosti keskeltä kahtia, ja asettele wrapit tarjoiluastialle. Tarjoa nachojen kanssa, joita voi dippailla Poppamiehen salsoihin ja Jalapeno & Cheddar-kastikkeeseen!

LISÄÄ RESEPTEJÄ