Tonkatsu

Tonkatsun rapeuden salaisuus on tuplaleivityksessä, maun salaisuus Poppamies Shriracha Rubissa!

Poppamiehen tonkatsussa, eli japanilaisessa possuleikkeessä, on Poppamiehen tapaan hieman enemmän asennetta ja makua! Poppamiehen tonkatsu syödään Sriracha Majosen ja Amazing Korean BBQ Saucen kanssa. Näitä kannattaa tehdä kerralla hieman enemmän, ettei nääs lopu kesken!

Leikkaa possun ulkofileestä sentin paksuisia siivuja, nuiji siivut 3 mm ohuiksi.

Riko munat syvälle lautaselle, vatkaa rakenne haarukalla hyvin rikki. Laita jauhot toiselle lautaselle ja pankojauhot kolmannelle lautaselle.

Lämmitä öljy kuumaksi (170 asteseen) wokkipannussa tai muussa laajassa, korkeareunaisessa pannussa. Öljy on valmis kun tiputat siihen leipäpalan ja öljy alkaa kuplimaan leivän pinnalla.

Levitä leikkeen pintaan tasaisesti Poppamies Sriracha Rubia, kasta se sen jälkeen ensin vehnäjauhoihin, sitten munaan, uudelleen vehnäjauhoihin, vielä kerran munaan ja lopuksi pankojauhoihin.

Nosta varovasti kuumaan öljyyn. Paista minuutti, käännä ja paista toiseltakin puolelta minuutti. Nosta talouspaperin päälle. Paista näin kaikki leikkeet, yksi kerrallaan.

Siivuta leikkeet, tarjoile jasmiiniriisin, Poppamies Korean BBQ-kastikkeen ja Poppamies Sriracha Majosen kanssa. Ripottele päälle hieman silputtua kevätsipulin vartta. Nauti!

LISÄÄ RESEPTEJÄ