Valkosipulivoissa paahdettua maa-artisokkaa ja lohipihviä

Poppamiehen herkullinen Smoky Aioli Majoneesi antaa sekä herkullisen maun lohipihville että tekee pihveistä erinomaisen kuohkeat. Valkosipulivoissa paahdetun maa-artisokan kanssa tämä annos onkin varsinainen valkosipulin ystävän unelma!

Esilämmitä grilli (tai uuni) 180 asteeseen epäsuoralle lämmölle.

Pese maa-artisokat kunnolla, esimerkiksi perunaharjaa käyttäen. Halkaise ne grillinkestävään vuokaan. Sulata voi ja sekoita Poppamies Garlic Rub voin kanssa. Valuta valkosipulivoi maa-artisokille ja sivele hyvin kaikille pinnoille.

Aseta vuoka epäsuoralle lämmölle ja hauduta noin 40 minuuttia, riippuen maa-artisokkapalojen koosta.

Tee Roasted garlic-kastike sekoittamalla aineet keskenään. Laita jääkaappiin odottamaan ruokailua.

Kuutioi lohi, hakkaa ruohosipuli silpuksi. Laita kaikki aineet yleiskoneeseen, jossa on leikkuri, ja jauha tasaiseksi massaksi.

Kuumenna pannu joko grillissä suoralla lämmöllä, tai hellalla. Muotoile massasta pihvejä pannulle kostutetuin käsin. Paista noin minuutti, käännä, paista vielä noin minuutti.

Tarjoa maa-artisokka ja lohipihvit lämpiminä kylmän Roasted garlic-kastikkeen kanssa. Nauti!