Veggie Roast

Paistettuja kasviksia pannulla, muunmuassa parsaa, kirsikkatomaatteja ja pariisinperunoita

Tämä ruoka on helppo valmistaa monista eri kasviksista, voit muokata reseptin ainesosia helposti mieleiseksesi. Tärkein asia on tunnistaa raaka-aineiden oikea järjestys grillaamisessa, jotta kaikki ovat maukkaita ja napakoita tarjoiltaessa. Voit tehdä veggie roastin myös isolla pannulla tai kotiuunissa sateen sattuessa.

Irroita yrttien lehdet blenderiin. Lisää öljy, suola ja Poppamies Garlic rub-mausteseos ja hienonna kunnes öljy on miltei tasainen. Voit tehdä yrttiöljyn myös sauvasekoittimella.

Pilko kasvikset muutaman sentin paloiksi. Kirsikkatomaatit voi jättää kokonaisiksi.

Lämmitä grilli keskilämpöiseksi ja kaada öljyä parilalle, paistinpannuun tai vastaavaan. Aloita grillaaminen hitaammin kypsyvistä raaka-aineista, eli lisää pannulle ensin sipuli ja paprika. Parin minuutin jälkeen lisää perunat ja herkkusienet. Parin minuutin jälkeen lisää parsa ja viimeisenä kirsikkatomaatit. Mausta Poppamies SPG rub tai Sriracha rub-mausteseoksella kevyesti. Pyörittele aineksia ja mausta tarvittaessa lisää.

Kun ainekset alkavat olemaan kypsiä, lisää vielä salaattijuusto ripotellen ja ruoka on valmis. Tarjoile yrttiöljyn ja Poppamies Garlic– tai Sriracha Majonen -vegaanisen majoneesin kanssa!

LISÄÄ RESEPTEJÄ